Piastrelle Casa

Emotia unei noi redecorari

Atunci cand ne gandim la viitoarea casa, poate chiar la cea pe care o sa o achizitionam luna viitoare, vrem ca totul sa fie perfect, totul sa fie conform personalitatii noastre si desigur, ne dorim calitate.

Uneori este greu sa gasim toate aceste lucruri, dar va spunem un secret: de cand am descoperit Piastrelle Casa si oamenii minunati din echipa, ne gandim serios la casa visurilor noastre. Ne-am indragostit atat de showroom-ul Piastrelle Casa cat si de produsele si serviciile oferite!

In birou deja predomina emotia unei noi redecorari :)). Ce putem sa spunem, Cerina cu siguranta isi doreste o decoratiune gold-ish, Dana vrea o noua casuta pentru Unu (ceva fancy, cu blanita, bling-bling) iar Mirela isi doreste un tapet artsy, ceva ce uneste o opera de arta clasica cu un strop de contemporan. Let’s do this!

Piastrelle Casa

Piastrelle nu se limiteaza doar la ideea de vanzare a produselor prezente in cadrul portofoliilor, ci pune la dispozitie si realizarea proiectelor tehnice pentru bucatarii, gradini, birouri sau chiar bai. Personalul specializat din cadrul Piastrelle Casa ofera gratuit clientilor servicii de consultanta si design ambiental. Ei identifica impreuna cu clientul nevoile acestuia, stilurile de amenajare pe care le prefera si vin cu idei si solutii variate de amenajare, realizand apoi designul locatiei. In urma procesului de proiectare, clientul poate vizualiza imaginea completa a viitoarei amenajari. In plus, la Piastrelle te bucuri de servicii de montaj si transport oriunde in tara. How cool is that?

Piastrelle Casa

Piastrelle Casa

Atunci cand suntem intr-un magazin de design interior si ne pierdem in detalii si iar detalii, ce facem? Cu siguranta nu putem rezolva situatia cu o singura idee genial de sclipitoare :))! Creativitatea reprezinta unul din avantajele unui proiect de amenajare 3D, alaturi de persoane specializate in acest domeniu. Desigur, mai putem enumera personalizarea amenajarii, vizualizarea amenajarii inca din faza de proiect, calculul exact al cantitatilor de material necesare amenajarii. Piastrelle ofera o gama de produse extraordinare, pliate pe orice personalitate, fiecare client bucurandu-se de atentie maxima. Doar citind aceste lucruri, totul devine mai usor!

Piastrelle Casa

Si nu ne oprim aici, Piastrelle ofera si consiliere tehnica pentru amenajari exterioare precum fatade ventilate, tavane metalice deosebite, piscine sau terase circulabile flotante. Sa nu mai vorbim de montajul cu echipe specializate sau transport la domiciliu cu mijloacele lor de transport, cu tonaje diferite, in functie de necesitatile noastre.

Huh, putem spune ca am rezolvat partea tehnica, deci ramane sa incepem sa ne gandim serios la casa perfecta sau la o redecorare perfecta pentru noul sezon. Cu ajutorul pieselor de mobilier si decoratiunilor interioare deosebite, Piastrelle Casa vine in ajutorul nostru cu un portofoliu impresionant, in ton cu tendintele internationale.

Piastrelle Casa

Piastrelle Casa

Pentru o vizita in universul design-ului interior, puteti vizita showroom-ul Piastrelle Casa din nordul Bucurestiului, strada Nicolae Caramfil, nr. 22.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *