Diverta_Baneasa-2 copy

Diverta continua procesul de rebranding cu spatiul din Baneasa Shopping City

La zece ani de la deschidere, magazinul Diverta din Baneasa Shopping City a fost regandit ca un loc definit de tagline-ul brandului #plinideviata.

Incepand cu data de 27 noiembrie, magazinul aflat la etajul 2 din Baneasa Shopping City  isi asteapta vizitatorii cu un design modern si mai multe imbunatatiri in experienta de shopping: mai multa culoare, mai multe zone de lectura, “astfel incat cei care ne viziteaza sa se relaxeze, sa isi gaseasca la noi inspiratie, sa isi cultive si descopere noi pasiuni.” – povesteste Amalia Buliga, CEO Diverta.

Diverta_Baneasa 4 copy

Copiii au locul lor special unde pot colora sau testa jucarii, in timp ce insotitorii acestora pot sa citeasca in liniste sinopsisul cartii sau sa aleaga cadourile pentru cei dragi.

Magazinul Diverta din Baneasa se intinde pe o suprafata de 600 mp, iar pentru reamenajarea acestui spatiu s-au investit 200.000 euro. Elementele de grafica, culorile puternice si mobilierul minimalist pun in evidenta gama bogata de produse si simplifica accesul la acestea.

Procesul de reamenajare a magazinelor din toata tara va continua pe parcursul anului 2020. Primele magazine sub noul design #plinideviata isi asteapta clientii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea si Craiova.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *