Diptyque Vetyverio

Diptyque Vetyverio

Notele proaspete de inceput imbina aromele de vetiver si grapefruit. Notele de grapefruit rezoneaza cu cele de vetiver intr-un tempo de arome amarui. Acestea sunt insotite de cele de lamaie si mandarina din Italia, cu arome stralucitoare si suculente. Esenta nucsoarei Indoneziene si a florilor de trandafir turcesc piperat, cu fatete irizate, confera aromelor de vetiver o ardoare virila. Notele de trandafir, garoafa, ylang-ylang se intrepatrund subtil cu aromele originale. In final, notele de seminte de morcov actioneaza ca un mediator usor fructat, unind intr-un mod rustic aromele de vetiver si pe cele incantatoare de flori.

Aura speciala a parfumurilor diptyque este o experienta intima, realizata pentru a evoca emotii. Diptyque este un adevarat maestru in crearea parfumurilor, lumanarilor parfumate, sprayurilor de camera si a produselor pentru ingrijirea corpului imprimate cu o semnatura olfactiva distinctiva si speciala. Ambalajele sunt atat de poetice incat au nevoie de decodare. Sticlele contin parfumuri pretioase, care asteapta sa fie descoperite. In aceasta colectie, cu numeroase surse de inspiratie culturala si mitologica, orice este posibil. Iesite din tipare, fara prejudecati, eliberate de constrangeri, parfumurile vesnice si nobile, ce scot in evidenta personalitatea.

Diptyque Vetyverio

O atmosfera unica in noul Concept Store BEAUTIK Haute Parfumerie

BEAUTIK Haute Parfumerie deschide oficial cu ocazia lansarii celei mai noi creatii diptyque noul Flagshio Store din Mario Plaza Dorobanti. Un concept exclusivist, cu o atmosfera unica, dedicat parfumurilor de lux. Imbinarea de texturi, culori si senzatii creeaza o ambianta unica, rafinata, care se distinge prin originalitate si imaginatie.

Elementele pretioase de alama, cele ceramice si insertiile de marmura transpun vizitatorul intr-o atmosfera exclusivista. Obiectele iluminatoare cu design avangardist intregesc o experienta senzoriala complexa, care stimuleaza nu doar simtul vizual, cat si pe cele olfactiv si tactil. Amestecul unic dintre conceptul de parfumerie si elementele pretioase care definesc designul interior contureaza un spatiu aristocrat, in care fiecare vizitator este introdus subtil in lumea de lux a parfumeriei.

Produsele diptyque sunt disponibile in magazinele Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *