Dior Summer Mix

In inima verii, Dior creeaza Summer Mix, o colectie de culori pop, luminoase si pline de viata. Accesoriul cheie pentru garderoba de vara si pentru o piele bronzata, Summer Mix prezinta 4 nuante delicioase de Dior Addict Ultra-Gloss, si 4 lacuri de unghii glossy, cu o textura noua.

 

 

 


Dior Vernis Gloss, un nou grad de stralucire pentru unghii
Dior Vernis - Acapulco
Dior Vernis - Acapulco

Dior creeaza noul must-have pentru sezonul de vara 2012- primul lac de unghii cu textura de gloss.

 

Dior Vernis - Calypso
Dior Vernis - Calypso

Formula sa originala confera o finisare glossy translucida, pentru un grad de stralucire si intensitate fara precedent, in culori vii, delicioase & nuante glossy cu tenta exotica: Cosmo, o nuanţã de roz-merisor; Calypso, rosu-rodie; Acapulco, galben acid si Lagoon, albastru curaçao.

 

Dior Vernis - Cosmo
Dior Vernis - Cosmo

Colectia de sezon Summer Mix este personificarea unui spirit modern si plin de viata; fie in combinatii inedite purtate pe miini, sau in armonii asortate cu sandalele, culorile din noua colectie sunt accesoriile cheie pentru orice fashionista.

 

Dior Addict Ultra-Gloss, pentru buze ultra-senzuale

 

Un plus de frumusete pentru o fata luminoasa si o piele bronzata, aceste glossuri impodobesc buzele cu o stralucire glossy irezistibila.  Disponibile in 4 nuante dinamice si stralucitoare, acestea lumineaza buzele cu o noua stralucire plina de viata.

 

Dior Addict Ultra Gloss - Rose Bikini
Dior Addict Ultra Gloss - Rose Bikini

 

Un mix de culori extreme de fashion: 4 seturi de cate doua nuante “glossy”, de combinat dupa propriul plac in functie de starea dumneavoastra de spirit din aceasta vara.

 

–       Un duo insorit in stilul Croisette: buzele sunt imbracate intr-un voal portocaliu (Ultra Gloss 542- Orange Paréo), iar unghiile afiseaza un stil obraznic cu nuante de roz-merisor (Dior Vernis 178)

 

–       In miezul zilei,  imitati intensitatea soarelui cu un duo de culori fierbinti, in stilul Saint-Tropez: Ultra Gloss 854-Rouge Croisière si Dior Vernis 118-Acapulco

 

–       Relaxati-va pe o plaja privata sau pe puntea unui yacht, cu un duo de culori cu atitudine couture pentru o explozie fashion: Ultra Gloss 664-Rose Bikini si Dior Vernis 198-Lagoon

 

–       Pentru petrecerile si noptile electrice din Saint Tropez, unghiile sunt investmantate in nuanta de rosu-rodie (Dior Vernis-158 Calypso), care pune in valoare bronzul, iar buzele sunt usor atinse de sclipirile aurii ale rasaritului in Ultra Gloss 224-Or Sunrise.

 

“Luminozitate” este cuvantul de ordine in aceasta colectie de sezon plina de energie,  pentru a revigora culoarea si a electriza bronzul. Strecurati aceste accesorii must-have in poseta dumneavoastra plic sau in geanta de plaja pentru o vara fabuloasa by Dior.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *