Designeri si muze. Uncut version, True story!

In Romania parca nu prea functioneaza filozofia asta cu muzele, cu personalitatile care sunt atat de spumante si ofertante incat sa te inspire. Si totusi Ileana Badiu reuseste sa faca acest lucru deja de multa vreme pentru designerul Stephan Pelger. Pe Ileana o vad des la evenimente purtand creatiile lui Stephan si pe cuvant daca nu mi se pare ca sunt perfecte pentru ea, ca si cum acea rochie isi are locul numai pe acea muza si poate apartine complet numai acesteia. Imi amintesc ca prima oara am remarcat-o pe Ileana prin 1998. Eram la Meteor – un hot spot pentru coneussorii din “garda veche” – si ma uitam de la etaj (era un etaj, nu-i asa?) la un grup de fete care se distrau. Desi le-am cunoscut ulterior pe toate, doar pe Ileana mi-o amintesc. Facea diferenta in multime si o face si acum.  

Prin constanta in care si-a asociat stilul si imaginea cu un designer roman, Ileana se numara printre sustinatorii designului romanesc si pentru asta ii multumesc personal. 

De Sephan Pelger am auzit cu mult timp inainte sa-l cunosc. Ca si brand imi parea inabordabil, prea international, cu ditamai staf-ul de PR, marketig si vanzari. M-am gandit la el si -am pus un trifoi sub perna :) cu gandul ca intr-o zi o sa faca parte din Molecule F. Intr-o zi, prietena Noemi Revnic il intreaba din proprie intiativa, en passe: n-ai vrea
sa fii pe Molecule F? Si asa m-am intalnit cu Stephan sa vorbim de colaborarea noastra si am constantat ca amandoi aveam un trifoi sub perna cu aceeasi dorinta de mai mult timp, dar ca niste timizi nu am facut nici un pas: lui ii paream noi prea prea si noua ne parea el. Ne-am apucat de treaba cu bucuria copiilor care s-au intalnit in sfarsit sa-si urmeze visele dar si cu profesionalismul oamenilor deja maturi in aceasta industrie.
Stephan, iti multumesc pentru urare si mult succes cu noua ta emisiune “Efectul WOW” de pe Prima TV, pe care abia astept s-o vad.
As usual, LOVE! 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *