Designer Profile: Ruxandra Gheorghe (Ludique)

Are 27 de ani, a terminat Facultatea de Limbi si Literaturi straine si timp de 5 ani a lucrat in Marketing si Consultanta pentru IMM-uri. A renuntat la o cariera de viitor pentru a se dedica exclusiv pasiunii ei. Asa ca s-a apucat de design, croit, cusut o lenjerie intima jucausa si sexy, care te face sa visezi – Ludique. Faceti cunostinta cu Ruxandra Gheorghe.

O dorinta veche, o afacere noua

“M-am hotarat sa fac asta acum 4 ani, din pasiune. Este o dorinta mai veche care mi-a acaparat toata fiinta si ma implineste. Lenjeria Ludique celebreaza feminitatea si cutezanta, este diferita de oferta existenta in Romania, vine cu o abordare noua si nu se incadreaza in tiparele consumeriste”, ne-a marturisit Ruxandra.

Lenjeria Ludique – o scurta carte de vizita

Ce inseamna in viziunea Ruxandrei o lenjerie intima sexy? “Lenjeria este cea de-a doua piele si e important sa ma simt bine in ea, sa fie fina, placuta la atingere, pretioasa, de calitate. Restul e pe locul doi.”

“Traditionalul se contopeste cu inovatia, chiar si pentru lenjeria intima. Imbin taieturi si tipuri de materiale inedite cu elemente din arta romaneasca, traditionale. Dezvolt trendul Underwear as Outerwear ce incepe sa fie usor asimiliat si in Romania, si constat acest lucru din vanzari.”

Colaborarea cu Molecule-F

“S-a intamplat totul mai repede decat ma asteptam. Le-am trimis prin mail colectia, le-a placut, si astfel am hotarat sa colaboram. Molecule-F a contribuit semnificativ la evolutia brandului Ludique si trebuie sa precizez ca selectia pe care o fac ei este exigenta.

Cu atat mai mult ma bucura si ma onoreaza prezenta Ludique pe acest site cu vanzare online, ce ii reuneste pe unii dintre cei mai buni designeri din Romania.”

Planuri de viitor

“Pentru viitor, ma vad in dulapul sau sertarul multor femei. Daca ar fi sa aleg o vedeta pe care mi-as dori sa o vad pozand in lenjeria creata de mine, aceasta ar fi Loredana. Este un icon si este prima persoana care imi vine in minte.”

Ruxandra sustine moda romaneasca si designerii la inceput de drum: “Incurajez si ma regasesc in productia romaneasca, asa ca fac shopping de la designerii romani. Mi se intampla sa improvizez si sa mai fac tot felul de ajustari hainelor, iar cateodata imi mai creez cate ceva.”

Creatiile senzuale si feminine semnate Ludique se gasesc in exclusivitate pe Molecule-F!

Articol original: Femei in CTRL: Ruxandra Gheorghe, despre cum sa-ti faci un business de succes cu credit la banca | Perfecte.ro

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *