cover

Descopera colectia Jardin des Hesperides de la Rosa Mundi Perfumery!

Pe langa hainele si accesoriile clasice, nu trebuie sa uitam niciodata de parfum, unul dintre cele mai vechi cosmetice!

Exista numeroase motive pentru care purtam parfum, dar cred ca cel mai important lucru este faptul ca ne face sa ne simtim bine in pielea noastra, frumosi si fericiti!

Rosa Mundi Perfumery va invita intr-o calatorie imaginara in care veti explora parfumuri unice, create prin metode traditionale, din cele mai nobile ingrediente folosite in Haute parfumerie.

Descopera colectiile de produse de la Rosa Mundi Perfumery la Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall!

 

Jardin des Hesperides de la Rosa Mundi Perfumery

O colectie exclusiva de ape de parfum ce evoca ritualurile sacre ale antichitatii in care isi gaseste originea si parfumeria. 
Jardin des Hesperides te va cuceri prin  vivacitatea luminoasa a citricelor care se imbina armonios cu ingrediente rare.

Eau de Parfum Ouranos Eau Celeste

Ouranos – o combinatie originala de lamaie, mirt si iasomie ne poarta pe tarmul Mediteranei. O apa de parfum ce imbina ingredientele favorite ale zeilor din Antichitate.
1

Eau de Parfum Osiris Eau Eternelle

Osiris - o semnatura olfactiva inedita, magnetica, ne invaluie cu caldura condimentelor sale – sofran, ghimbir, nucsoara prelungindu-se apoi printr- o irezistibila combinatie de mosc si patchouli.

2 Eau de Parfum Gaia Eau Mythique

Gaia – parfumul dedicat zeitei Pamantului, imbina eleganta irisului cu o aroma subtila de vetiver.

3

Eau de Parfum Damona Eau Divine

Damona – parfumul dedicat zeitei cu acelasi nume, este o combinatie de citrice dulci amare, cuisoare si flori de portocal.

4

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *