Andreea Matei wearing Manokhi Skirt

Daria Georgescu – Beau Monde Iulie 2015 – The Stylist Confessions

“Paris! Ce stilist nu viseaza sa faca, cel putin odata-n viata, un editorial de moda la Paris? Ei bine, pentru mine, visul s-a implinit in aceasta vara!

Dupa lungi discutii si aranjamente cu echipa Beau Monde si Oltin Dogaru, fotograful ales, am stabilit sa plec in capitala modei pentru doua shooting-uri. Minunat! Numai ca aici incepe partea mai complicata pentru un stilist. Hainele…, tinutele… Oare unde gasesc cele mai potrivite piese pentru temele alese? Din fericire, Romania are acum foarte multi designeri tineri si talentati pe care fashion editorii se pot baza, iar platforma online Molecule-F care aduna toate noutatile din oras, este intotdeauna “mana mea dreapta”.  Atfel, dupa doua zile de alergaturi si telefoane, ales si combinat haine, am intesat nici mai mult nici mai putin de trei valize. Incarcata ca Mos Craciun si teribil de stresata de timp, am ajuns intr-un final apoteotic, impreuna cu manechina Andreea Matei, la destinatie.

Si distractia a inceput! Din start ne-am gandit sa facem shootingul “Big City Lights” noaptea, in zonele mai putin “elegante”, dar foarte vibrante ale Parisului. Peripetiile s-au tinut lant, de la un toc rupt, la interactiunea cu localnicii, unii amabili, altii haiosi, iar cei mai multi insistenti, si pana la gasirea celor mai simpatice rotiserii si saormerii care ar fi asigurat ceea ce ne doream noi, un contrast mare intre styling si locatie. In total am avut nevoie de doua seri pentru a realiza acest editorial, dar atmosfera a fost relaxata, toata lumea bine dispusa si suntem toti foarte multumiti de rezultat. Practic am imbinat utilul cu placutul, am lucrat ca intr-o familie si ne-am distrat pe masura! ;)” – Daria Georgescu, Beau Monde

 

Andreea Matei wearing Manokhi Skirt
Andreea Matei wearing Manokhi Skirt
Andreea Matei wearing Corina Vladescu top
Andreea Matei wearing Corina Vladescu Top
Andreea Matei wearing Lana Shirt
Andreea Matei wearing Lana Shirt
Cover Fashion Paris - Beau Monde - iulie 2015 - Andreea Matei wearing Manokhi skirt
Andreea Matei wearing Manokhi Skirt

 

Foto: Oltin Dogaru

Stilist: Daria Georgescu

Model: Andreea Matei/ IMC MODELS

Make-Up: Alina Cherciu

Hairstyle: Adrian Mnatacanian

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *