Cum a fost Summer Well 2022?

Cum a fost Summer Well 2022?

Timp de 3 zile, peste 30 de artisti au creat o atmosfera memorabila pe cele 24 de hectare ale Domeniului Stirbey. Muzica, arta si oameni care au simtit ritmurile si energia unica Summer Well. Astfel, peste 80 de mii de participanti au fost prezenti in cele trei zile. Acestia au transformat a 11-a editie a festivalului in cea mai de succes editie din istoria acestuia si in cel mai ravnit eveniment al anului.

Cum a fost Summer Well 2022?

Cum a fost Summer Well 2022?

Cum a fost Summer Well 2022?

Printre momentele care au marcat editia a 11-a Summer Well se remarca show-ul celor de la Arctic Monkeys, cea mai mare trupa care a vizitat Romania in 2022, si care a reusit sa adune un public record pentru Domeniul Stirbey, avand pe fundalul concertului lor un spectacol de fulgere surprins de echipa foto a festivalului.

Nothing But Thieves, co-headlinerii ultimei zile de festival, au venit cu o surpriza neasteptata pentru toti cei prezenti, invitand pe scena Orchestra Simfonica Bucuresti pentru un show plin de emotie.

Cum a fost Summer Well 2022?

Cum a fost Summer Well 2022?

In acelasi timp, de la prima editie alaturi de Summer Well, Orange i-a surprins si anul acesta pe cei prezenti. De la instalatii digitale gigant, AR, VR, tatuaje de festival, fotbal cu ajutorul tehnologiei, pana la casti ce reduc poluarea sonora astfel incat cei mici sa fie in siguranta. Toate activarile pregatite au avut rolul de a da culoare festivalului si a crea o atmosfera de relaxare.

Fericirea faptului ca editia de anul acesta a fost sold out ne-a motivat sa urmam intr-un mod mult mai atent obiectivul sustenabil pe care ni l-am propus acum ceva vreme. Grija pentru mediul inconjurator este prioritatea tuturor – de aceea, primul pas spre un festival verde a fost facut in aceasta editie prin compensarea emisiilor de carbon produse in timpul festivalului.

Kärcher a furnizat echipei de curatenie din cadrul festivalului echipamente de maturare profesionale, aparate de curatat cu presiune si aspiratoare si i-a instruit pe angajatii firmei de curatenie sa le foloseasca pentru a curata aleile de acces, obiectele de mobilier sau spatiile din zona de food.

Nu in ultimul rand, dorim sa le multumim sponsorilor si partenerilor media, care ne-au ajutat sa materializam energia si atmosfera Summer Well, si anume: Orange, Banca Transilvania, Beck’s, Mastercard, Red Bull, Jägermeister, Martini, Bombay Sapphire, YOXO, Mega Image, Pepsi, tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, Samsung, Pringles, Nivea, Alpro, Kärcher, Avon, Electrica Furnizare, Splash, Jacobs, myhive, Enroush,YSL Beauty, Vitamin Aqua, Montana.

Cum a fost Summer Well 2022?

Daca te regasesti printre cei care au fost fermecati de atmosfera Summer Well, iti multumim. Pentru anul viitor planuim o editie la fel de consistenta si memorabila. Bilete Early Bird sunt deja disponibile pe summerwell.ro la pretul de 275 lei + taxe.

Cum a fost Summer Well 2022?

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *