COS X LEA COLOMBO

COS × LEA COLOMBO

Lumea vibranta si atmosferica a fotografului si artistei, nascuta in Cape Town, Lea Colombo ajunge la COS. Continuand sa sustina comunitatea creativa, COS × Lea Colombo incapsuleaza o colectie in editie limitata care stimuleaza starea de spirit si prezinta o expozitie captivanta in magazinul hibrid al marcii, Coal Drops Yard din Londra. Locatia, o destinatie pentru cultura si experienta contemporana, prezinta in mod regulat munca creatorilor consacrati si emergenti. Expozitia va prezenta culorile si imprimeurile specifice practicii creative a artistei Lea Colombo, cuprinzand arta, instalatii si arta experimentala.

COS x Lea Colombo_1

Despre colectie, Lea Colombo a comentat: „Aceste lucrari de arta fac parte dintr-o serie de flori a mea – creez imagini puternice, vibrante si colorate in camera intunecata. Culorile vibrante si contrastante sunt juxtapuse cu imaginile florale mai blande, reflectand explorarea mea constanta a dualitatii, tensiunii si echilibrului. Au fost produse acasa, in Cape Town, unde creativitatea mea este intotdeauna stimulata de o frumusete naturala incredibila – a transfera acest lucru pe imbracaminte este un frumos schimb de energie.”

COS x Lea Colombo_2

Directorul de design al COS, Karin Gustafsson, a spus: „Suntem intotdeauna inspirati de alte discipline creative – oportunitatea de a colabora cu Lea si de a-i explora procesele unice ne-a permis sa luam ADN-ul marcii noastre si sa reimaginam cu adevarat design-urile prin munca ei. Imbratisand sinergia dintre arta si moda, prezentam abordarea entuziasta a Leei asupa culorii, care stimuleaza starea de spirit si modul in care ea imbratiseaza o abordare individuala a stilului.”

COS x Lea Colombo_3

COS x Lea Colombo_4

Campania, strans legata de culoare si emotie, pe care Colombo a si fotografiat-o, prezinta trei imprimeuri exclusive pe articole de baza pentru sezonul cald pentru barbati si femei, incluzand tricouri, camasi, rochii si accesorii. Dedicate inovarii si promovarii unei economii mai circulare, toate piesele de inot pentru femei folosesc tesatura durabila Econyl® – o fibra de nailon regenerata 100% care poate fi reciclata continuu.

Colectia capsula este disponibila la nivel global pe cos.com si in magazine selectate doar pentru o perioada limitata.

COS x Lea Colombo_5

COS x Lea Colombo_6

Despre COS
Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de imbracaminte, elementele esentiale de lux si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

Despre Lea Colombo

Artista autodidacta nascuta in 1993 in Cape Town, Africa de Sud, Lea Colombo este un nomad creativ. Activitatea ei comerciala ca fotograf si regizor i-a consolidat locul printre cele mai influente nume in moda la nivel mondial, in timp ce profilul ei de artist de calitate castiga rapid influenta. Recunoscuta pentru stilul ei indraznet si saturat, Colombo examineaza valorile si conexiunile dintre culoare, lumina si emotie. Arta ei reflecta personalitatea ei – nu ii este frica sa

isi depaseasca limitele.

Despre COS Coal Drops Yard

Magazinul COS din King’s Cross este situat in istoricul Coal Drops Yard, un cartier inovator pentru cumparaturi si stil de viata, proiectat de firma de arhitectura de top, Heatherwick Studio. Magazinul integreaza marci independente de wellbeing si branduri de lifestyle, edituri, alaturi de piese selectate cu atentie din colectia COS. Dupa ce si-a stabilit ferm pozitia de colaborare cu artisti, care celebreaza influentele marcii, din domeniile designului si arhitecturii, COS isi impartaseste inspiratiile si interesele intr-un spatiu hibrid, un concept de magazin reimaginat, care ofera o experienta cu totul unica. Magazinul actioneaza ca o platforma multifunctionala care gazduieste lucrari specifice spatiului, cum ar fi Orbits ale designerului Paul Cocksedge si Conifera ale arhitectului Arthur Mamou-Mani si studioul sau omonim, oferind in acelasi timp un spatiu de galerie artistilor emergenti. Anul acesta, in sprijinul London Craft Week, designerul si tesatorul de textile Maria Sigma a gazduit demonstratii live si a creat o vitrina unica folosind fire COS reciclate. Magazinul a gazduit, de asemenea, compozitorul si dramaturgul Klein, care a prezentat un DJ set rar, ca parte a unui element special conceput in afara locatiei, al celebrului COS × Serpentine Galleries Park Nights.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *