COS × ANATOL KNOTEK

COS × ANATOL KNOTEK

Colectia in editie limitata COS × ANATOL KNOTEK imbratiseaza puterea cuvantului scris

COS × ANATOL KNOTEK

COS × ANATOL KNOTEK

COS × Anatol Knotek este cea mai recenta colaborare a brandului de moda din Londra. Intr-un dialog continuu cu creatorii care inspira design-ul COS, colectia surprinde elementele tipografice si paleta de culori monocroma a lui Anatol. Partial daltonist, artwork-ul lui inlocuieste culoarea si traseaza linii cu cuvinte, ajuntandu-se de limbaj pentru a crea impact. Artwork-ul aparent simplu specific lui Anatol transmite de obicei un mesaj ascuns, incorporand adesea simtul umorului. Artwork-ul sau, numit corect, The Solution/Solutia, formeaza fundamentul capsulei, unde poemul ia nastere din problema.

Creand opere simple, dar puternice de poezie vizuala, Anatol comenteaza: „Natura literaturii este descriptiva, iar natura artei vizuale este senzuala – acest lucru ofera mult spatiu pentru experimente cu expresia.

COS × ANATOL KNOTEK

COS × ANATOL KNOTEK

Colectia unisex cuprinde patru piese atemporale signature COS: tricoul clasic cu o forma relaxata este canvasul pentru doua modele in culori inversate, o geanta tote si o esarfa din matase.

Colectia este disponibila la nivel global pe cos.com pentru o perioada limitata.

COS × ANATOL KNOTEK

COS × ANATOL KNOTEK

COS × ANATOL KNOTEK

COS × ANATOL KNOTEK

Despre COS

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de imbracaminte, elementele esentiale de lux si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

Despre Anatol Knotek

Anatol Knotek este un artist austriac nascut la Viena, 1977. Poezia vizuala si concreta, instalatia si arta conceptuala sunt in centrul operei sale artistice, care a fost expusa la nivel international. Poeziile sale concrete si vizuale au fost publicate in reviste, carti, manuale scolare si antologii. Este membru al asociatiei de arta din Austria.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *