COS Toamna/Iarna 2022

COS Toamna/Iarna 2022

COS LANSEAZA CAMPANIA TOAMNA IARNA 2022 FOTOGRAFIATA DE MARIO SORRENTI

COS Toamna/Iarna 2022

COS Toamna/Iarna 2022

Campania COS toamna- iarna 2022 – City Spirit – inspirata de orase dinamice din intreaga lume, sustine creativitatea, pozitivismul si imaginatia. Evidentiind colectii elevate pentru femei si barbati, brandul continua sa-si sustina si sa-si inspire comunitatea prin optimism si curiozitate pentru ceea ce urmeaza.

Inspirata de locurile si oamenii care provoaca societatea, incurajeaza conversatii si ghideaza un nou mod de gandire, campania COS este condusa de New Yorkezii, actorul Harvey Keitel si actrita si producatoarea Natasha Lyonne, alaturi de modelul Paloma Elsesser. Impreuna cu actrita Greta Lee, dansatorul, actorul si modelul José Miguel Lapaz-Rodriguez, actorul si cantaretul Isaac Cole Powell si modelele Grace Elizabeth, Dede Mansro si Alton Mason, intreaga distributie intruchipeaza diversitate transgenerationala, atemporalitate si individualitate.

COS Toamna/Iarna 2022

COS Toamna/Iarna 2022

COS Toamna/Iarna 2022

Fotografiata de renumitul fotograf de moda Mario Sorrenti, campania surprinde arhitectura distinctiva si energia unica a New York-ului prin portrete atent compuse – o sarbatoare a vietii orasului.

Mentinand focusul asupra metodei si designului atemporal, elementele esentiale elevate COS si itemurile semnatura, stilizate de Camilla Nickerson, sunt completate de fundalul puternic al orasului. Stilul grunge este revitalizat prin combinatii sculpturale, cu mai multe straturi, in proportii mixate, in timp ce exploziile de culoare si imprimeurile inspirate din natura aduc un sentiment de pozitivism. Bogate in textura, itemurile iconice clasice de toamna din catifea, piele si tricotaje groase sunt reinterpretate, in timp ce calitatea si arta realizarii rezista testului timpului.

COS Toamna/Iarna 2022

Fotograf: Mario Sorrenti

Stilist: Camilla Nickerson

Hair Artist: Bob Recine

Make-up Artist: Frank B.

Featuring: Harvey Keitel, Natasha Lyonne, Paloma Elsesser, Greta Lee, José Miguel Lapaz- Rodriguez, Isaac Cole Powell, Grace Elizabeth, Dede Mansro, Alton Mason

COS Toamna/Iarna 2022

Show-ul COS din cadrul New York Fashion Week va avea loc pe 13 septembrie la ora 14:00 EDT (9 PM ora Romaniei) si va fi transmis in direct pe cos.com.

COS Toamna/Iarna 2022

COS Toamna/Iarna 2022

Despre COS

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de imbracaminte, elementele esentiale de lux si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *