COS

COS CELEBREAZA CULTURA CLUBURILOR QUEER SI SPATIILE SIGURE PRINTR-O COLECTIE CAPSULA DEDICATA PRIDE MONTH 2023 PENTRU A STRANGE FONDURI PENTRU ORGANIZATIILE CARITABILE LGBTQIA+.

Pentru a sarbatori cultura cluburilor queer si spatiile sigure pe care acestea le ofera, COS prezinta o colectie capsula de tricouri in editie limitata, compusa din modele unice create in colaborare cu patru cluburi emblematice din lume: Horse Meat Disco – Londra, Berlin, New York, House of Yes – New York , Sink The Pink si Churros con Chocolate – Barcelona, Madrid, Valencia, continuand sa sprijine comunitatile LGBTQIA+ la nivel international, astfel incat toata lumea sa se simta vazuta, respectata si nu in ultimul rand,in siguranta.

Pride 2023

Cluburile reprezinta in mod istoric punctul zero a multor comunitati queer si un mod important de a fi inspirat si de a inspira – fiecare dintre aceste colectivitati ofera comunitatilor lor un spatiu de conectare si de celebrare, permitand libertatea de a fi tu insuti, indiferent daca esti pe scena performand sau in multime. Chiar inainte de pandemie, aceste spatii au scazut ca numar, iar cateva dintre ele inca se confrunta cu lupte importante din cauza transfobiei, homofobiei si a gentrificarii.

Pride 2023

Cele 4 modele de tricouri incorporeaza creativitatea si individualitatea fiecaruia dintre colaboratori. Tricoul creat in colaborare cu Horse Meat Disco expune un print indraznet si colorat, incarcat de un vibe DISCO, reprezentand comunitatea care se uneste prin dragostea pentru muzica disco si dans. House of Yes, spatiul din New York dedicat conexiunii si creativitatii expune un print puternic in forma de inima cu linii interconectate pentru a reprezenta dragostea in timp ce se creeaza ceva unic si frumos. Sink the Pink, legendarul colectiv britanic, sustinator puternic al autoexprimarii vine cu un design jucaus, o reprezentare frumoasa a mostenirii lor – reinterpretarea cartii de joc Regina de trefla. Festivalul spaniol al distractiei, Churros con Chocolate recreeaza designul iconic al afisului lor care ilustreaza dress code-ul si invitatii lor flamboaianti.

Pride 2023

Fotografiata de Brett Lloyd, campania prezinta chipuri care formeaza inima si sufletul comunitatilor LGBTQIA+ din intreaga lume.

Pride 2023

In acest an, COS va sprijini mai multe organizatii caritabile europene, prin donarea a 100% din profitul obtinut din vanzarea fiecarei piese catre:

Kaleidoscope Trust

Not a Phase

Observatori Contra l’Homofòbia

Margate Pride

Colectia COS Pride estre disponibila global pe cos.com si in magazine selectate. Imagini disponibile pentru a fi descarcate aici.

Pride 2023

Despre COS

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de imbracaminte, elementele esentiale de lux si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

cos.com

HORSEMEAT DISCO

Horse Meat Disco este un sinonim al bacanalei londoneze de duminica seara, care, intamplator, a contribuit la readucerea genului original de muzica dance pe scena mondiala. Colectivul de patru DJ format din Luke Howard, Severino Panzetta, James Hillard si Jim Stanton a inceput sa mixeze disco in noaptea de Anul Nou 2004 la The Eagle, Vauxhall. Pe langa faimosul lor logo neon “Our Eiffel Tower”, marca lor de bonomie reverentioasa si revizionista s-a dovedit a fi propria lor forma de futurism, restructurand piramida cluburilor de noapte londoneze. In cei 19 ani de activitate, HMD a devenit un brand global. La baza lor londoneza s-au adaugat rezidente in Berlin, New York si Glasgow.

@horse_meat_disco

SINK THE PINK

Sink the Pink a fost infiintat in 2008 de un duo de best friends Glyn Fussell si Amy Redmond pentru a crea o seara in care cei neadaptati erau sarbatoriti, iar haosul domnea liber. Nascuta in Bethnal Green Working Men’s Club si incheiata in infamul Printworks, Sink The Pink a functionat timp de 15 ani cu petreceri pop up, intr-o ascensiune fulminanta, facand un turneu mondial, aparand la Graham Norton, in reviste precum Vogue, GQ, Dazed si i-D si au oferit un spatiu sigur pentru toti cei care nu s-au simtit niciodata in largul lor. De-a lungul anilor, Sink The Pink a oferit spatii sigure esentiale pentru ca oamenii sa se dezvolte, sa iubeasca, sa fie liberi si ei insisi in mod unic.

@sink_the_pink

CHURROS CON CHOCOLATE

Din 2011, Churros con Chocolate organizeaza duminica petreceri tematice in Barcelona, cu un obiectiv clar: sa insoteasca si sa faca parte din viata unei generatii prin distractie, crearea de comunitati si divertisment. Ca un ecou al etosului traditional al “verbenas” sau al petrecerilor de bloc, ei ofera divertisment cu numere live, spectacole, dj sets si actiuni interactive cu comunitatea lor, cum ar fi servirea traditionala de Churros con Chocolate, o gustare tipic spaniola. Cu petreceri regulate care au loc in Barcelona (Sala Apolo), Madrid si Valencia, echipa de promotori din spatele acestor petreceri -infiintata sub numele de PUMALU2- lucreaza neincetat la acest proiect si la alte proiecte care au ca scop intotdeauna construirea de comunitati si a da tuturor sansa sa straluceasca.

Churros con chocolate

HOUSE OF YES

Infiintat in 2008, House of Yes este un club de noapte performance-infused, teatru si colectiv creativ de renume mondial, cu sediul in Bushwick, Brooklyn. Supranumit de New York Times drept o “revolutie in viata de noapte din New York”, House of Yes este renumit pentru ca produce experiente exceptionale, petreceri cu dans, spectacole de cabaret si spectacole de teatru care sfideaza categorisirea si transcend genurile. Fondat initial de Kae Burke si Anya Sapozhnikova ca spatiu de lucru live-workspace pentru artisti, HOY a evoluat de-a lungul anilor pentru a deveni un art venue si o destinatie pentru oamenii care cauta un loc unde sa se poata exprima. The House of Yes este dedicata inspiratiei unui hedonism sanatos in cultura dansului prin angajamentul sau de a oferi un spatiu sigur, initiative de reducere a riscurilor si cultura consimtamantului pentru a crea un loc in care toti se pot simti iubiti, acceptati si sarbatoriti.

EUROPA Online:
Toate piețele europene in magazine fizice:

Vienna, Bauernmarkt

Brussels,Avenue Louise

Prague,Parizska

Copenhagen,Østergade

Paris, Tronchet

Paris, Rue de Rosiers

Paris,Montmarte

Berlin, Kurfuerstendamm

Berlin, Schoenausser Street

Frankfurt, Steinweg

Hamburg,Neuer Wall 19

Munich, Wienstrasse

Birmingham

Brighton

Liverpool

London, Coal Drops Yard

London, Covent Garden

London, Regent Street

London, Spitalfelds

Manchester
Dublin, Wicklow Street

Firenze, Palazzo Navone

Milano, Corso Venezia

Roma, Via Borgognona

Amsterdam, Hartenstraat

Amsterdam, Leidsestraat

Warsaw, Mysia
Barcelona, Paseo de Gracia

Madrid, Fuencarral

Stockholm, Biblioteksg

Istanbul, Zorlu
Zürich, Bahnhofstrasse 53

Tel Aviv, Gindi

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *