COS NYFW 2022

COS anunta debutul la NYFW

COS ANUNTA DEBUTUL LA NEW YORK FASHION WEEK IN LUNA SEPTEMBRIE

COS anunta debutul la New York Fashion Week in luna septembrie, cu campania de Toamna Iarna 2022, avandu-le in spotlight pe modelul american Paloma Elsesser, alaturi de actrita si producatoarea Natasha Lyonne, fotografiate in New York de Mario Sorrenti.

COS AW22 - Paloma Elsesser

Inspirandu-se din energia dinamica a marilor orase, COS isi propune sa celebreze comunitati diverse din New York si expresia individuala pe fundalul puternic al orasului.

Programat ca parte a programului oficial al Consiliului Creatorilor de Moda din America, show-ul va avea loc pe 13 septembrie la ora 14:00 EDT (9 PM ora Romaniei) si va fi transmis in direct pe cos.com.

CEO-ul CFDA, Steven Kolb, comenteaza: „CFDA spune bun venit COS la New York Fashion Week. In fiecare sezon curatoriem un program oficial care reflecta creativitatea si suntem incantati sa avem COS in line-up-ul acestui sezon. NYFW este din ce in ce mai mult o destinatie pentru marcile internationale care doresc sa se conecteze la cultura NYC si la vastul public american.”

Mai multe informatii despre show si colectia Toamna Iarna 2022 vor fi furnizate in perioada urmatoare.

COS AW22 - Natasha Lyonne

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de îmbrăcăminte, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și sustenabilitatii, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

 Credite:

Fotograf, Mario Sorrenti

Talent: Paloma Elsesser si Natasha Lyonne

Stilist, Camilla Nickerson

Hair Stylist, Bob Recine

Makeup Artist, Frank B.

@cosstores

COS.com 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *