CORINA VLADESCU AW2010/2011 la Molecule-F.com

Atena -> Paris -> Berlin -> Molecule-F.com

Prezentata in cadrul evenimentelor de moda internationale cum ar fi  Atena Fashion Week  – unde, fiind singurul designer international invitat a si fost votatat cea mai buna colectie alaturi de cea a brandului grecesc MIRO, “Who’s Next” salon de pre a porter Paris sau Berlin Premium la Berlin Fashion Week, colectia Corinei Vladescu toamna iarna 2010/2011 este acum disponibila pentru vanzare pe www.Molecule-F.com

Dominata de culori neutre, reci ce subliniaza croiala clasica si totodata avangardista a pieselor, colectia este bazata pe contructia lookului masculin. Paleta de culori variaza intre nuante nisipii si combinatii de alb si negru. “Semnatura’’ designeritei pentru aceasta colectie – impletiturile executate manual – marcheaza inconfundabil piesele statement.

O noutate pentru sezonul toamna iarna 2010/2011 este reprezentata de incaltamintea din piele Hermes creata de Corina Vladescu. Cizmele over the knee, atat de in tendinte, cat si botinele cu siret se gasesc pe site-ul www.Molecule-F.com .

Corina absolva magna cum laudae sectia design de moda a Academiei Romane de Arte Frumoase si are un master in acelasi domeniu. Colectia ei de diploma e ’’sold out’’ chiar dupa defliare, ceea ce duce inevitabil la aparitia in 2008 a brandului Corina Vladescu si incepand de atunci, acest brand a fost prezent s-a facut simtit in moda romaneasca.

Colectiile Corinei Vladescu au fost prezentate la Paris (Who’s Next, Rendez-Vous Paris), Atena Fashion Week, Oxford Fashion Week si in defilari private din Bucuresti si pe 25 septembrie Corina Vladescu si-a prezentat colectia SS2011 la saptamana modei din Viena.

Va invitam la www.Molecule-F.com !

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *