Copiii sunt miracolul si viitorul nostru

Copiii sunt miracolul si viitorul nostru

In cadrul Festivalului Brazilor de Craciun organizat de Salvati Copiii, “Miracolul Cunoasterii” – bradul realizat de echipa Molecule F cu suportul arhitectului Raluca Lazar – a fost achizitionat in licitatie deschisa de domnul Marius Ivan cu suma de 12.000 Euro.

Festivalul Brazilor de Craciun este probabil unul dintre cele mai constante evenimente, ce reuseste an de an sa uneasca fortele designerilor romani, personalitatilor din mediul de afaceri, diplomatie, cultura si media pentru a da o sansa la educatie copiilor, ramasi fara vina, in afara sistemului. In Romania anului 2016, aproape 400.000 de copii nu sunt integrati in sistemul de invatamant. De peste 26 de ani, Salvati Copiii face eforturi ca, cel puțin atunci cand vine vorba despre accesul la educatie, copiii din orice medii sociale sa porneasca la drum cu sanse egale. Mai mult decat un eveniment monden, Festivalul Brazilor de Craciun este o cale eleganta de a strange fonduri pentru a le putea oferi acestor copii sansa la educatie, la integrarea in societate, la un viitor decent.

Am fost onorata de invitatia celor de la Salvati Copiii de a ne alatura unei cauze in care credem si ma bucur ca am putut veni cu o contributie la fondurile care vor asigura accesul la educatie copiilor din mediile defavorizate! Am pornit pe acest drum cu speranta realizarii unui produs final util, demn de a decora o casa sau un birou, o achizitie care sa merite generozitate maxima. Ii multumim domnului Marius Ivan pentru sustinerea demonstrata.”

a declarat Mirela Bucovicean, fondator Molecule F

Primul brad creat de echipa Molecule F pentru Festivalul Brazilor de Craciun, editia XVI poarta numele “Miracolul Cunoasterii” si nu este un brad clasic, ci o structura metalica, decorata cu suflet, in baza unui concept bine stabilit: Craciunul, care in esenta inseamna nastere, un inceput de drum, deschiderea unui drum nou. Fiecare zi poate fi un nou inceput intr-o noua calatorie a cunoasterii. Frumusetea existentiala ne este data de cunoastere, de iubire pentru noi insine si pentru ceea ce ne inconjoara. Educatia este un portal catre aceasta cunoastere. Ceea ce ne dorim de Craciun este Miracolul Cunoasterii – accesul tuturor la educatie si deschiderea catre valori multiple.

“Copiii sunt viitorul nostru, asa ca ne anuntam de acum deschisi catre actiuni colective care pot schimba in bine viata acestor copii.”

a declarat Mirela Bucovicean, fondator Molecule F

Cu speranta ca de Craciun se intampla o minune pentru fiecare dintre noi, Molecule F doneaza catre Salvati Copiii o ilustratie tablou de mari dimensiuni realizata de ilustratorul Keszeg Agnes.

In urmatoarea perioada, sunteti asteptati in cadrul Molecule F Concept Store, Etaj I, Promenada Mall cu donatii, ce vor fi preluate de catre echipa Salvati Copiii. Copii sunt viitorul nostru, haideti sa punem cat mai multe zambete pe chipul lor.

Magazinul Molecule F Concept Store este deschis in fiecare zi intre 10:00 – 22:00. Incepand de azi puteti dona imbracaminte, incaltaminte, jucarii, cu rugamintea sa fie noi sau dulciuri ce vor fi predate in data de 22.12.2016 catre Salvati Copiii.

Felicitam Salvati Copiii pentru eforturile depuse zilnic!

Copiii sunt miracolul si viitorul nostru

Mirela Bucovicean poarta un top semnat Maria Marinescu si pantaloni semnati Concepto

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *