Colors Of My Life

Colours of my life, un magazin online de visuri in culori

http://www.coloursofmylife.co.uk este cel mai nou loc de joaca pe care, artist vizual fiind, l-am gandit ca pe un atelier in care desenele mele au prins viata pe imprimeurile unor obiecte purtabile si uneori si necesare.

The colours of my life sunt povestile mele de viata: copilaria mea alaturi de bunicii mei, care m-au crescut; parintii si fratele meu. Povestile mele sunt toate iubirile mele trecute si toti prietenii mei dragi.

Colors Of My Life

Iar The Colours of My Life sunt sotul, copiii si cateii mei. The Colours of My Life sunt toate lucrurile pe care le-am trait si pe care le-am facut pana acum si care m-au adus aici, in acest magazin virtual, un nou inceput pentru mine.

Cred in arta ca “performance”, in arta care ajunge la publicul sau prin diverse forme. Biografia mea este prezentata de aceasta data sub forma de curele si centuri, genti, bratari, tricouri si coperte de agende, carcase de smart phones si mici cadouri care pot surprinde in mod placut si care sa va coloreze viata un pic mai mult.

Am optat pentru editii limitate pentru ca eu cred in ADN-ul fiecarui obiect. Seriile sunt formate din 100 de piese / obiect. In ceea ce priveste executia, fiecare piesa de pe site exista deja in 10 exemplare, restul vor fi realizate la comanda.

Colors Of My Life

Cred in procesul “handmade” din motive etice si din respect pentru natura si pentru munca individului si mai cred in energia pe care o emana fiecare obiect. Pentru a crea ceva unic e nevoie de timp. E nevoie de rabdare si de o anumita stare. Toate piesele au fost realizate manual. Astfel, desenele mele si-au gasit locul perfect in care sa prinda viata.

Va invit asadar sa descoperiti Colours of My Life si sa traiti in culori.

La sfarsitul zilei viata este frumoasa.” – Anca Stefanescu

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *