Colored Ideas Travel mood

Colored Ideas, un blog jurnal de calatorii

Colored Ideas va transmite salutari din vacanta.

Buna,

Sunt calatoarea din spatele blogului Colored Ideas. Ne mai intalnim uneori pe Instagram si pe Facebook, unde incerc sa fiu destul de activa, intre doua escale si o aterizare.

De ce Colored Ideas? Pentru ca imi place sa cred ca viata trebuie traita si vazuta in culori.

Colored Ideas

De ce un blog de travel? Am inceput sa calatoresc mai mult in urma cu 13 ani. Imi amintesc si acum de prima destinatie aleasa, Roma, oras in care ma intorc de fiecare data cu aceeasi dorinta de a descoperi cate o cafenea noua sau o straduta plina de farmec.

In timp s-au adunat in medie in jur de 6-8 tari noi pe an si, cum nu tinusem un jurnal de calatorie si nici nu aveam prea multe fotografii adunate, am hotarat sa incep un “jurnal-blog” in care sa scriu nu numai despre locurile pe care le descopar, cat si despre oamenii pe care ii intalnesc, despre experientele mele (unele au fost mai putin placute, adevarate subiecte de film de aventuri), iar in timp prietenii au inceput sa ma consulte inainte de a-si programa vacantele. Mi se intampla de multe ori sa revin intr-un loc care mi-a placut, pentru o expozitie inedita sau pur si simplu pentru ca mi se face dor.

Colored Ideas travel mood

Colored Ideas nu isi propune sa devina un blog reper de voiaj, ci mai degraba un loc in care cititorii sa calatoreasca prin intermediul imaginilor pe care le postez, al povestilor si al locurilor noi pe care le descopar la fiecare iesire din tara sau din oras.

Colored Ideas este despre experiente, despre recomandari utile si despre relaxare. Colored Ideas este despre prieteni si despre lumea asta mare in care traim si pe care trebuie sa o iubim mai mult.” – Calatoarea Colored Ideas

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *