Tosin Ogunnusi-speaker-4

Cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie tine gratuit seminar la Bucuresti. Iata cum poti participa!

Tosin Ogunnusi, considerat cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie, cel care a ajutat mii de oameni sa isi antreneze mintea pentru a reusi in viata, vine la Bucuresti pentru a sustine, in mod exceptional, un seminar gratuit. Tosin este renumit si pentru faptul ca reuseste sa ajute oamenii sa isi infranga fricile, acestia ajungand demonstrativ chiar sa sparga cu mana placi de lemn, ori sa mearga desculti pe sticla sau pe jar.

Evenimentul va avea loc joi, 6 februarie, de la ora 19.00, la Ramada North Hotel, numarul locurilor fiind limitat. Alaturi de Tosin Ogunnusi, pe scena va urca si Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center, la randul ei un fost discipol al lui Ogunnusi.

Tosin Ogunnusi este Empowerment Coach-ul numarul 1 în Marea Britanie, care a invatat si ajutat mii de oameni din toata lumea sa-si gaseasca forta interioara pentru a reusi sa depaseasca si cele mai dificile momente din viata. Atelierele susținute de Tosin sunt menite sa-i ajute pe participanti sa-si înfranga cele mai mari temeri prin actiuni interactive, experientiale, precum mersul pe sticla, mersul pe jar sau boardbreaking.

Inscrierile la seminarul gratuit se fac online pe https://www.bodyshapetransformation.com/seminar-ramada-tosin-ogonnusi-2020/.

“Tosin m-a impulsionat sa cred in mine si in visurile mele atunci cand mi-am deschis primul business la Londra. Aveam 24 de ani si eram plina de angoasele unui nou inceput. Mi-a oferit din increderea si energia lui, m-a ajutat sa-mi depasesc fricile si credintele limitative si astfel am reusit sa dezvolt conceptul meu de fitness in mai multe orase din Anglia si sa primesc premiul de Best Business Growth. De asemenea, am obținut de la Tosin certificarea de NLP Practitioner & Empowerment Coach și am absolvit cursul lui de “Speaking & Presenting with Impact”, care a fost unul din cele mai bune training-uri la care am participat. M-a invatat cum sa adaug elementul de mindset, motivational in antrenamentele noastre de fitness. Tosin are o energie molipsitoare, exploziva si doar stand in prezenta lui simti ca te incarci si iti ofera sentimentul ca orice este posibil!

Prin activitatile de empowerment, de la board-breaking (spargerea unei placi de lemn cu mainile goale) pana la mersul descult pe carbuni incinsi, Tosin reuseste sa motiveze echipe intregi de oameni din toata lumea, din companii mari, declara Irina Alionte, speaker in cadrul seminarului”, fondatorul Bodyshape Transformation Center.

 

Cui i se adreseaza evenimentul?

  • Persoanelor decise sa obtina rezultate exceptionale in viata si care au nevoie de o doza extra de motivatie pentru a reusi.
  • Celor interesati sa descopere cum isi pot antrena corpul si mintea pentru a obtine performanta in toate domeniile de interes.
  • Tuturor celor care si-au propus ca anul 2020 sa fie unul cu adevarat special, cel mai bun de pana acum si cel in care isi vor descoperi adevaratul potential.

 

Ce vei descoperi?

  • Vei invata cum sa dezvolti obiceiuri sanatoase si sa iti accesezi sursa proprie de energie, vitalitate si incredere.
  • Vei descoperi “ingredientul secret” care lipseste din anumite domenii ale vietii tale si modul in care succesul tau este conditionat de aceasta descoperire.
  • Vei afla care este cel mai simplu si mai eficient mod in care poti actiona pentru a-ti indeplini cele mai marete visuri.
  • Vei invata sa renunti la “criticul tau interior” si sa iti dezvolti mentalitatea de invingator.
  • Vei intelege cum poti sa pui in aplicare rezolutiile legate de fitness si sanatate pe care ti le-ai propus la inceputul acestui an.

 

Cine este Tosin Ogunnusi

Tosin Ogunnusi este speaker motivational, autor si fondatorul companiei Mpowerment. A ajutat mii de oameni din intreaga lume sa isi elibereze puterea interioara si sa isi depaseasca temerile. O singura zi de mentorat cu Tosin costa 3000 lire si este foarte cautat de marile companii pentru a energiza si motiva echipele.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *