I LOVE LONDON

Ce sa faci intr-un weekend la Londra

Nu ai avut ocazia pana acum sa vizitezi Londra? Primavara este momentul perfect pentru un city break! Capitala britanica este un oras superb, cu o arhitectura spectaculoasa si o istorie indelungata.

Incepe deja sa impachetezi! Nu uita sa faci o vizita la Molecule F Concept Store din Promenada sau pe site-ul Molecule F pentru a petrece un weekend perfect alaturi de prieteni sau iubit intr-un outfit pe masura!

1. Imprieteneste-te cu veveritele din parcurile londoneze.

Trebuie sa faci o plimbare prin Hyde Park sau Regent’s Park. Nu uita sa iei la tine cateva alune sau nuci, pentru a hrani prietenoasele veverite si nu rata superbele lebede de pe lac.

Hyde Park

 

 2. Este un must sa vizitezi magazinul Harrods.

Harrods este impresionant, chiar daca mergi doar sa te uiti, pentru ca preturile sunt extrem de picante! :) Este destul de mare, iar daca obosesti poti face o pauza de ceai si poti gusta iconicele macaroon la cafeneaua pariziana Laduree, din incinta Harrods.

Harrods

 

 3. Fa-ti o poza in fata Palatului Buckingham.

Palatul Buckingham este resedinta oficiala a Reginei Elisabeta din Londra. Din pacate, poate fi vizitat doar in lunile august si septembrie, dar merita sa faci macar o poza cu impunatorul palat!

Buckingham Palace

 

 4. Ia cina la Chotto Matte in cartierul Soho.

Soho este cartierul londonez celebru pentru restaurante si cluburi, asa ca daca esti fan nightlife, trebuie sa-l incerci! Eu am luat cina la restaurantul Chotto Matte, unde am gustat cea mai buna mancare cu specific japonez de pana acum. Dupa cina, poti ramane in continuare pentru seara de club, este o experienta pe care sigur vrei sa o repeti!

Soho

 

 5. Mergi in Camden Market si mananca cea mai buna clatita din viata ta.

Cea mai buna clatita pe care am mancat-o a fost in Camden Market. Un blat perfect, putina Nutella si destule capsuni mi-au facut ziua mai frumoasa. Daca nu iti plac dulciurile, ai o varietate foarte mare de peste sau mancare asiatica.

Camden Market

 

Prietenul nostru Ovidiu Muresanu tocmai s-a intors din Londra. Poate ne mai da cateva tipsuri? :D

Ovidiu Muresanu

Tricou O. My Love by THE STORIES OF O. X SKIN DEEP, 250 lei.

Text: Miruna Tarabega

Credit foto: http://welldresseddad.com, https://www.list.co.uk, http://thebwd.com, http://www.londonperfect.com, https://www.airbnb.com, https://www.insightguides.comhttp://www.ovidiumuresanu.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *