Cartierul Creativ hub+store|18 - 27 mai

Cartierul Creativ hub+store|18 – 27 mai

Bucuresti, 17 mai 2018

 

Cartierul Creativ hub+store se deschide in perioada 18 – 27 mai

 Cartierul Creativ hub+store|18 - 27 mai

Cartierul Creativ hub+store isi deschide portile in perioada Romanian Design Week (18-27 mai) si va prezenta o selectie de produse de design curatoriate, care s-au remarcat de-a lungul ultimilor ani prin fezabilitate si succes pe piata: de la obiecte de mic mobilier, decoratiuni, carti, accesorii, bijuterii pana la postere, papetarie si produse pentru copii, magazinul va expune si va promova peste 50 de designeri si artisti.

 Cartierul Creativ hub+store este un prim demers realizat de Cartierul Creativ in parteneriat cu Startarium, ce isi propune sa contribuie la dezvoltarea produselor locale si a antreprenoriatului creativ, din convingerea ca acesta este un instrument valoros de dezvoltare economica, dar si comunitara si sociala.

SWEDISH FASHION AND 

Ambasada Suediei la Bucuresti

 Ambasada Suediei la Bucuresti, in parteneriat cu Institutul Suedez, prezinta expozitia de imagine si text Swedish Fashion and Design Stories, esenta scenei suedeze de design din ultimii 15 ani. In cadrul ei sunt prezentati designeri deschizatori de drum si reprezentanti ai generatiei de designeri tineri care duc mai departe povestea artei, a maiestriei si a constiintei sociale.

EXPOZIȚIA INDUSTRIELL
IKEA

Conceptul expozitiei este „Realizat manual-Produs in Masa” – un exemplu de colaborare si un mod de lucru cu totul nou pentru IKEA, care a dus la o colectie complet neasteptata. Creata in colaborare cu designerul olandez Piet Hein Eek, colectia INDUSTRIELL exploreaza imperfectiunea si pastrarea amprentei umane intr-un produs. Acesta este farmecul INDUSTRIELL: chiar daca este produsa in masa, fiecare obiect este imperfect si unic.

SHOWCASE DE GRAPHIC DESIGN
EPSON

Epson va prezenta un showcase de grafica pe tricouri si va promova trei tineri designeri romani, castigatori ai competitiei de ilustratie organizata in luna martie. In zilele de 19 si 20 mai vor avea loc demonstratii de printare cu cea mai noua imprimanta pe textile direct-to-garment.

 Programul complet al evenimentelor din Cartierul Creativ hub+store este disponibil pe institute.ro si in aplicatia THE INSTITUTE.

 Cartierul Creativ este un proiect The Institute, care isi propune sa fructifice energiile si potentialul antreprenorial si de dezvoltare urbana al industriilor creative, un conglomerat al energiilor creative din comunitate/nod al comunitatilor creative suprapus unui spatiu care are deja si istoria, si infrastructura necesare catalizarii si accelerarii motoarelor ecosistemului cultural si creativ.

 Startarium este cea mai complexa platforma online pentru sustinerea si educarea antreprenorilor si startup-urilor, lansata in 2016. Continutul este structurat in mai multe module functionale – instrumente de business, cursuri online, interviuri cu antreprenori romani, platforma de crowdfunding, mentorat, networking si pitching. De la lansare, Startarium a adunat o comunitate de peste 16.800 de membri si 80 de mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 190 de materiale si a deschis accesul la peste 350.000 EUR in finantari pentru startup-uri.

Startarium.ro este o initiativa Impact Hub si ING
startarium.ro

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *