Campari Red Diaries - The Legend of Red Hand

Campari Red Diaries – The Legend of Red Hand

Zoe Saldana este starul scurtmetrajului regizat de Stefano Sollima 

Campari Red Diaries - The Legend of Red Hand

Dupa succesul international din 2017, Campari, embematicul aperitiv italian, anunta revenirea Campari Red Diaries in 2018 cu un scurtmetraj invaluit in intriga. Dezvoltand ethosul Campari conform caruia „fiecare cocktail spune o poveste”, filmul ilustreaza talentul barmanilor numiti Red Hands, maestrii celor mai bune cocktail-uri din lume.

Scurtmetrajul este punctul central al campaniei din acest an, din distributie facand parte celebra actrita Zoe Saldana, star al francizelor de succes la box-office Avatar si Gardienii Galaxiei, precum si pe actorul italian Adriano Giannini. Semnat de celebrul Stefano Sollima, cunoscut pentru filmele sale Gomorrah si Soldado, scurtmetrajul reda esenta Campari prin estetica ce il caracterizeaza pe regizorul italian.

Intitulat The Legend of Red Hand’, povestea reda misterioasa calatoriei a Miei Parc, interpretata de Zoe Saldana, in cautarea cocktail-ului perfect. Actiunea debuteaza la Milano, orasul unde a originat faimosul Campari.

Regizorul Stefano Sollima creeaza o poveste captivanta si plina de tensiune, purtand privitorii intr-o calatorie in cautarea perfectiunii. Saldana, eleganta si rafinata in rolul Miei Parc, face pereche cu Davide, actorul Adriano Giannini, o emblema a stilului italian.

Campari Red Diaries - The Legend of Red Hand

Protagonista filmului, Zoe Saldana, afirma: “Campari Red Diaries este o campanie cu traditie, asa ca am fost incantata sa joc rolul Miei Parc in The Legend of Red Hand. Incercarea de a reda fascinatia Miei pentru perfectiune si de a intra in pielea personajului chiar la Milano, locul de nastere al povestii Campari, a reprezentat pentru mine o experienta revelatoare.

Campari Red Diaries - The Legend of Red Hand

Referitor la realizarea scurtmetrajului, Stefano Sollima afirma: „A fost o placere sa regizez scurtmetrajul The Legend of Red Hand si sa lucrez alaturi de oameni atat de talentati. Campari este prezent in viata oricarui italian asa ca am acceptat propunerea cu mult entuziasm inca din prima secunda. Campania si povestea permit atata creativitate si creeaza o lume misterioasa ce intriga privitorul, facandu-l sa-si doreasca mai mult.”

Campari Red Diaries - The Legend of Red Hand

Referitor la rolul sau, Adriano Giannini afirma: „A fost o placere sa lucrez cu Stefano Sollima si sa joc alaturi de Zoe Saldana in The Legend of Red Hand, un scurtmetraj pentru un brand cu traditie in Italia. A fost o mare responsabilitate sa il interpretez pe Davide, un personaj care poarta numele fondatorului Campari. Sunt nerabdator ca spectatorii sa afle mai multe in 2018.”

Bob Kunze-Concewitz, Chief Executive Officer Gruppo Campari: “In acest an, Campari Red Diaries ia o noua turnura, scopul fiind acela de a realiza cocktail-ul perfect, cat si de a evidentia talentul caracteristic artei barmanilor din jurul lumii. Suntem incantati sa-i avem pe Zoe Saldana, Stefano Sollima si Adriano Giannini in centrul acestui film si asteptam cu nerabdare sa purtam apropiatii brandului Campari intr-o calatorie in cautarea perfectiunii si a secretului Red Hand.”

Legend of Red Hand va fi lansat in intreaga lume in 2018 si sarbatorit cu o premiera cu covor rosu in orasul unde a inceput totul: Milano. Scurtmetrajul va fi disponibil anul viitor si pe canalul oficial de YouTube al Campari.

Pentru cateva secvente din filmul The Legend of Red Hand, puteti viziona teaserul aici: https://youtu.be/h_OQQeRc7Tc

#Campari #RedDiaries

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *