Campari dezvaluie identitatea fotografului din spatele ”The red affair”, calendarul Campari 2011

Sesto San Giovanni, 14 septembrie 2010 – Michel Comte este fotograful ales de Grupul Campari pentru a realiza fotografiile celebrului Calendar Campari, editia 2011, intitulat The Red Affair.

Michel Comte, celebru la nivel international isi va aduce contributia unica, redand placerea Campari, pasiunea si intensitatea caracteristice brandului in noua editie a  Calendarului Campari; o aventura incitanta care va combina sarmul cosmopolit cu intriga irezistibila si frumusetea femeilor.

Nascut in Elvetia, Comte a fost descoperit de catre Karl Lagerfeld cand a realizat campania pentru brandul fashion Chloe si este faimos pentru fotografiile in care le-a surprins pe unele dintre cele mai frumoase femei din lume, printre care Demi Moore, Gisèle Bündchen si Naomi Campbell. Este unul dintre cei mai inovatori fotografi contemporani iar acum va completa lista fotografilor de moda de marca implicati in realizarea calendarelor Campari,  printre care Mario Testino si Marino Parisotto.

Michel Comte a declarat despre ultimul sau proiect: ,,Campari reprezinta pasiune, stil si autenticitate; acestea sunt calitati pe care imi doresc sa le exprim prin munca mea si care sa prinda viata printr-o piesa de arta iconica.’’

Mai multe detalii despre imaginile Calendarului Campari 2011, incluzand si scene de making of vor fi dezvaluite in momentul lansarii calendarului, care va avea loc la Milano, pe 21 octombrie.

Urmariti povestea incitanta a Calendarului Campari 2011, The Red Affair pe  www.facebook.com/campari.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *