Online Design Market

CALL FOR ENTRIES @ RDW ONLINE DESIGN MARKET

Cu ocazia festivalului Romanian Design Week, care se va desfasura in toamna, in intervalul 11-20 septembrie, se va lansa platforma RDW Online Design Market, care va reuni si promova magazine cu adresa fizica sau doar web, ce vand produse de design romanesc sau international.

Online Design Market

Momentul lansarii platformei e ales de organizatori din credinta ca nu poate exista o perioada mai buna pentru sustinerea afacerilor românesti dedicate design-ului, online-ul reprezentand unica modalitate de a fi alaturi de comunitatea iubitoare de design, intr-o perioada plina de incertitudini.

Organizatorii isi propun sa aduca laolalta prin aceasta initiativa nu doar nume consacrate, ci si business-uri mici, care pot aduce surprize mari. Produsele se vor vinde direct de pe site-urile, paginile sau platformele comerciantilor. Toti comerciantii vor fi listati pe paginile si site-urile festivalului, alaturi de informatii despre produse speciale, reduceri sau colectii exclusive pentru Romanian Design Week.

Online Design Market nu va ramane o initiativa punctuala, ci se va transforma intr-o platformă dedicata sustinerii comunitatii de design. Convingerea este ca odata reunite atentia, preocuparea, publicul, oferta si comunicarea tuturor celor care se vor alatura platformei RDW, impactul va fi unul mai mare, iar rezultatele mai eficiente, pentru toti membrii comunitătii Online Design Market.

Pentru a participa, comerciantii vor trebui sa faca selectii de produse pentru care sa ofere reduceri, sa includa colectii speciale pentru Online Design Market, sa construiasca sectiuni dedicate in propriile site-uri, pagini, platforme. Toate produsele vor fi vandute prin intermediul site-urilor, paginilor, platformelor comerciantilor participanti.

Așadar, platforma va reprezenta o centralizare a celor mai cool produse si a celor mai bune oferte, dar si o modalitate de a descoperi antreprenorii din spatele acestor magazine, prin intermediul unor materiale editoriale speciale.

Inscrierile pentru editia din septembrie au loc online in perioada 3-21 august si se fac completand acest formular.


Pentru mai multe informatii va rugam contactati [email protected].

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *