BICI by Mirela Bucovicean

BICI by Mirela Bucovicean

Do you wanna be BICI? Learn from the best, the one only Mirela Bucovicean

Business of Fashion primul curs din cadrul Business Institute for Creative Industries (BICI) by Mirela Bucovicean este acum available pe Molecule F

Molecule F lanseaza Business Institute for Creative Industries (BICI) by Mirela Bucovicean, o platforma de dezvoltare adresata tinerilor antreprenori ai industriilor creative, cu un prim modul intitulat Business of Fashion. Timp de 5 saptamani, incepand cu 12 martie, in fiecare marti seara la Qreator by IQOS, antreprenori, si nu numai, interesati de industria modei vor putea descoperi pasii catre un business sanatos alaturi de Mirela Bucovicean si invitatii sai.

Daca va intrebati cu ce vine Business of Fashion nou, ei bine, raspunsul este destul de simplu: Mirela Bucovicean, modul ei unic de a transmite fiecare experienta traita pe propria piele si propriul buget, de-a lungul timpului. Si ca sa va deschidem apetitul pentru un business in moda, ca la carte, iata parte dintre subiectele abordate: Moda ca Reper Cultural si Social, Analiza Pietei si a Competitorilor, Productia, Canalele de Distributie, Modele de Start-Up, Plan de Afaceri, sau Marketing & PR. Pentru a sustine un ritm alert si de actualitate al informatiei prezentate, fiecare sesiune va prezenta un alt guest-speaker, expert in subiectul dezbatut. Acest prim modul propune slefuirea ideii antreprenorului, construirea unei baze puternice pentru lansare, asimilarea unui model financiar potrivit dar si construirea unei retele de suport compusa din persoane cheie pentru lansarea unei afaceri cu un potential crescut de reusita.

Cu lansarea Business of Fashion, BICI by Mirela Bucovicean porneste un lung sir de oportunitati de dezvoltare destinate tinerilor antreprenori ai industriilor creative care doresc sa construiasca un viitor maret pentru industria modei.

O initiativa sustinuta de Samsung Romania.

#BICI #BICIbyMB #BusinessofFashionbyMB #MirelaBucovicean #Antreprenoriat

BICI by Mirela Bucovicean

Despre Mirela Bucovicean

29 de ani experienta in 9 industrii diferite si mai mult de 13 domenii aprofundate costituie o baza solida de cunostinte pentru Mirela Bucovicean, desemnata de 4 ori una dintre cele mai puternice 200 de femei in business de catre Business Magazine si castigatoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat.

In 2010, Mirela Bucovicean a pus bazele Molecule-F.com, prima platforma de promovare si comercializare a produselor realizate in exclusivitate de designeri romani. De la inceputuri Molecule F s-a situat ca trendsetter si un concept bine impamantenit. In mai putin de un an de la infiintare a devenit o revelatie in lumea modei romanesti si un benchmark al industriei, fiind considerat si astazi un etalon. In moda lucreaza din 1990 in calitate de antreprenor, adaugand in paralel experienta in domeniul advertisingului, media, marketing, vanzari, dezvoltare online, comunicare, acest amalgam de cunostinte facand din Mirela Bucovicean un mentor pentru noile generatii de antreprenori ce isi doresc sa construiasca un viitor profitabil.

Mirela Bucovicean este un om de business, altfel spus, acel om de business care se autodepaseste parasind in permanenta zona de confort dezvoltand idei out of the box in perioade care pentru altii pot fi riscante, urmarind cu atentie nevoile pietei. Cheia succesului ei profesional este ca in fiecare zi are asteptari mai mari de la ea, nu se opreste atunci cand intervine succesul de moment, este curioasa, cauta solutii si raspunsuri si da mereu ceva inapoi comunitatii.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *