Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”

Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”

Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”, un proiect aniversar despre puterea exemplului

Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”

Asociatia ENVIRON  lanseaza cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate in domeniul gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), „Creator de inspiratie” – o campanie de constientizare a importantei protejarii mediului inconjurator derulata impreuna cu 14 oameni de referinta in domeniul lor de activitate.

„Creator de inspiratie” spune povestea a 14 profesionisti din domenii total diferite care au ales sa faca din Romania (oameni si natura) o sursa de inspiratie pentru munca lor de zi cu zi. Proiectul surprinde printr-o serie de video-interviuri, valorile comune ale oamenilor de succes din tara noastra, creatori de lucruri sau experiente autentice si durabile: de la case si mancaruri cu bun gust, haine, mestesuguri populare sau cadouri pana la oameni informati, arta, performanta sportiva, educatie, ajutor, stare de bine sau schimbare.

Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”

Pornind de la ideea ca inspiratia reprezinta atat primul pas al procesului de respiratie, inhalarea aerului (curat!) in plamani, cat si entuziasmul creator, campania „Creator de inspiratie” aminteste ca fiecare dintre noi creeaza zilnic ceva si are puterea de a-i inspira pe cei din jur. 

„Respectul, empatia si responsabilitatea sunt acele valori care fac diferenta dintre oamenii care aleg sa recicleze si cei carora nu le pasa de ce ramane in urma lor. Intre cei care inteleg ca dreptul fundamental la un mediu sanatos reprezinta in egala masura si obligatia de a-l proteja si cei care cred ca li se cuvine totul. Intre oamenii care actioneaza si cei care asteapta sa se faca.

In ultimii 15 ani, am lucrat in egala masura cu ambele categorii – am influentat comunitati impreuna cu primii si am luptat asiduu sa schimbam mentalitatile celor din urma.

Protagonistii proiectului nostru spun, in 14 feluri, povestea unei Romanii mai bune pe care o putem construi cu respect si daruire pentru oameni, munca si pentru natura. Indiferent cine suntem, indiferent de profesie, varsta, infatisare sau statut, cu totii avem puterea sa cream lucruri frumoase.” – Roxana Puia, Director de Marketing Asociatia ENVIRON.

Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”

De 15 ani, ENVIRON creeaza contexte pentru ca tara noastra sa devina un loc mai curat, mai civilizat si mai bun, prin sisteme de gestionare responsabila a deseurilor electrice (infrastructura de colectare) si prin proiecte care inspira oameni, copii, companii si comunitati sa faca pasul spre sustenabilitate.

Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”

Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”

Creator de inspiratie este despre tine.

In fiecare moment al vietii creezi ceva. Alege sa fie inspiratie.

Video-interviurile si intreaga poveste „Creator de inspiratie” pot fi accesate pe https://environ.ro/works/creator/.

Pentru cei care impartasesc dragostea pentru munca pe care o fac si cea pentru natura si doresc sa isi faca vocea auzita, ENVIRON deschide inscrierile in cautarea celui de-al 15-lea „Creator de inspiratie”. Persoana selectata va acorda un interviu video si va beneficia de o sesiune foto cu Horia Stan si Dacian Foldi, echipa care a realizat proiectul, avand astfel posibilitatea sa inspire si alti oameni prin exemplul sau. Detalii pe pagina environ.ro si pe canalele de social media: Instagram: @environ.romania, Facebook: @environ.romania.

Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”

Au contribuit neconditionat la scrierea acestei povesti:

Alexandru Nagy – regizor, actor si tenor @ Opera Nationala Bucuresti

Razvan Popa – presedinte @ Atelierul Faptelor Bune

Ioana Uretu – antreprenor si fondator @ Carti, Dulciuri si Flori

Gabriela Atanasov – influencer, content creator si artist

Alexandru Petricean – Chef @ NOUA. Bucatarie romaneasca

Alina Benea – profesor @ Scoala Gimnaziala nr. 150

Dr. Felix Popescu – medic @ clinica Dr. Felix Hair Implant

Iulia Ionescu – jurnalist si realizator emisiunea @ I Like IT

Alina Vilcu – arhitect, designer de interior @ Pianoterra, co-fondator @ Inside Academy

Sarah Joitoiu – head of sustainability @ eMag

Robert Ratiu – strategist&creative communicator @ 2ActivePR si activist pentru drepturile comunitatii LGBTQ+

Marius Copil – jucator de tenis in circuitul ATP Challenger Tour si component al echipei Romaniei in Cupa Davis

Clara Rotescu – designer si presedintele Federatiei Romane de Design Vestimentar si Accesorii

Alexandru Ilinca – mester opincar, ultimul opincar al Olteniei

Asociatia ENVIRON lanseaza „CREATOR DE INSPIRATIE”

Asociatia ENVIRON, una dintre primele organizatii colective de transfer responsabilitate din Romania, a gestionat in ultimii 15 ani peste 150.000 tone de DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice), a creat peste 4000 puncte de colectare deseuri electrice, a implementat programe de educatie ecologica in 2000 de scoli din Romania si a derulat sute de actiuni si campanii de informare si constientizare.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *