Antreprenoriat & StartUp cu Mirela Bucovicean

Antreprenoriat & StartUp cu Mirela Bucovicean

Editie Speciala Antreprenoriat & StartUp cu Mirela Bucovicean

Marti, 14.04.2020 de la ora 20:00, va invitam la o noua editie a Emisiunii Antreprenoriat & StartUp

Invitata Speciala: Mirela Bucovicean | Fondatoare Molecule F, Molecule F Concept Store, Molecule PR, Business Institute for Creative Industries.

Temele discutiei:

Impactul economic si social al crizei create de coronavirus

Recomandari pentru supravietuirea business-ului

Scenarii optimiste & Scenarii pesimiste

Echipa BiziLive TV isi continua misiunea de a sprijini antreprenorii si mediul de afaceri. Aceasta criza a lovit mai multe industrii dar cu precadere zona de evenimente de business si networking, turism si servicii. Acest aspect a limitat interactiunea fizica intre antreprenori si evident a scazut identificarea de noi oportunitati de business. Pentru Antreprenori, Freelanceri, Profesionisti, Angajati, EchipaBiziLive TV ofera o serie de Editii Speciale suport, pentru a depasi mai usor acesta criza.

Antreprenoriat & StartUp cu Mirela Bucovicean

Despre Mirela Bucovicean

29 de ani experienta in 9 industrii diferite si mai mult de 13 job-uri costituie o baza solida de cunostinte pentru Mirela Bucovicean, desemnata de 4 ori una dintre cele mai puternice femei in business de catre Business Magazine si castigatoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat. In 2010, Mirela Bucovicean a pus bazele Molecule-F.com, prima platforma de comercializare si promovare a produselor realizate de designeri romani. Molecule F este un concept puternic care a generat un trend in piata. In mai putin de un an de la infiintare a devenit revelatia modei romanesti si un benchmark al industriei. Mirela Bucovicean este un om de business, altfel spus, acel om de business care se autodepaseste parasind in permanenta zona de confort dezvoltand idei out of the box in perioade care pentru altii pot fi riscante, urmarind cu atentie nevoile pietei. Cheia succesului ei professional este ca in fiecare zi are asteptari mai mari de la ea, nu se opreste atunci cand intervine succesul de moment, este curioasa, cauta solutii si raspunsuri si da ceva inapoi comunitatii.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *