ANSWEAR.ro Primavara/Vara 2019

ANSWEAR.ro Primavara/Vara 2019

“WE ARE THE ANSWEAR”

Descopera noua campanie primavara-vara 2019 de la ANSWEAR.ro 

Noua campanie de primavara-vara 2019 semnata ANSWEAR te invita la o calatorie in lumea trendurilor, a diferitelor stiluri, a oportunitatilor oferite de fashion si a visurilor ce vor deveni cu siguranta realitate. Descopera-ti raspunsul personal – “WE ARE THE ANSWEAR!

Indiferent de ce alegi sa faci in timpul liber, ce varsta ai, unde lucrezi, ce stil ai – daca nevoia ta este sa iti accentuezi personalitatea, ANSWEAR.ro vine in ajutorul tau pentru ca “WE ARE THE ANSWEAR”. Iti respecta toate alegerile, iti apreciaza originalitatea si te sustine indiferent daca alegi sa porti adidasi sau tocuri, jeansi sau costum, rochie sau pantaloni. In inima orasului, pe plaja, pe camp deschis – ei sunt mereu aici pentru tine. Preferi cele mai noi trenduri? Preferi stilul clasic? Iti vei satisface pofta de aventura? Sau poate esti in cautarea unor comori de fashion?

Campania dedicata trendurilor de primavara-vara 2019 va debuta cu piesele clasice: trenciuri sau tricouri, atat de utile pentru inceput de primavara. Mai apoi, descopera comori, ascunse intr-o geanta de mana super fashion. Adept al stilului streetwear? Atunci, adidasii, denimul, rochitele sport si hainele supradimensionate sunt potrivite indiferent de varsta pe care o ai.

Mini sau maxi? In cazul acesta trebuie sa gasesti tu raspunsul, printre nenumarate rochii, fuste si bluze cu diverse modele si printuri. Iar cand se apropie perioada festivalurilor, vei simti impulsul feroce al inimii – vei putea alege pantalonii scurti, cizmele tip cowboy si un top scurt in partea de sus, dupa care poti merge intr-o super calatorie (desigur, cu prietenii tai). Sau poate, intre timp, te vei duce in zona junglei urbane, unde predomina articolele cu animal print, atat de in trend si anul acesta.

Vremea calda invita la petreceri in aer liber, asadar descopera trucuri de fashion – intr-o rochie de party cu care vei putea cuceri absolut orice petrecere. Iar cu venirea verii, iti vom demonstra ca te vei simti mai bine sub soare intr-un costum de baie semnat de un designer alaturi de accesoriile de plaja potrivite. ANSWEAR.ro te vor ajuta sa descifrezi codul culorilor, iar impreuna veti descoperi pentru tine cele mai bune seturi la moda.

Noua campanie se afla sub sloganul WE ARE THE ANSWEAR, un raspuns pentru orice nevoie de fashion indiferent de stilul tau. Daca vrei sa iti imbunatatesti starea de spirit, sa-ti schimbi stilul, sa iesi in evidenta sau sa-ti accentuezi autenticitatea, te ajutam sa iti exprimi individualitatea.

Descopera pe www.answear.ro varietatea de oferte, trenduri actuale, clasice, tesaturi naturale, haine si accesorii pentru diverse ocazii – de unde poti alege ceea ce te reprezinta cel mai bine.

Campania primavara-vara 2019 este acompaniata de un spot regizat de Bart Pogoda – unul dintre cei mai populari creatori de videoclipuri din Polonia. Styling-ul a fost conceput de Michał Kus – ea prezinta cele mai in voga trenduri din acest sezon, printre care animal printul, costume colorate, flori, inspiratii din anii ‘80 si ’90.

ANSWEAR.ro Primavara/Vara 2019

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *