Alina Botea acum pe Molecule-f.com

Sunt sigura ca ati fost incantate de tinutele Alina Botea prezentate pe catwalk-ul festivalului de moda de la Iasi de anul acesta. Hainele Alinei Botea sunt comode si lejere, fara a compromite insa eleganta specifica catwalk-ului.  Alina a reusit sa puna elemente ale homeware-ului in lumina reflectoarelor, transformandu-le in minunate rochii de seara, ce surprind prin originalitatea si, nu in ultimul rand, comfortul lor

Alina Botea este absolventa a Universitatii de Arta și Design “Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, secția Design Vestimentar.

Inca de la debutul din 2001, Alina a reusit sa se faca remarcata castigand un premiu la concursul “Tineri Designeri” din cadrul emisiuninii “Levintza prezinta”, ca apoi anul 2002 sa primeasca titlul de “Cel mai promitator debut” in revista revista Dialog Textil. Pe parcursul celor aproape zece ani de activitate si-a prezinte colectiile in cadrul unora dintre mai importante festivaluri de moda romanesti si s-a bucurat de atenția presei de specialitate in paginile unor reviste cunoscute, la rubricile de tendinte cat si pe segmentul online.

Colecția Toamna/Iarna 2010 – 2011 are ca punct de pornire rochia petrecuta a Dianei Von Furstenberg. Reinventata de catre Alina, ea ia forma unor rochii de tip chimono, a unor salopete din matase sau unor pijamale pretioase.

 

Alina Botea isi sustine ideea de la baza colectiei afirmand ca in ziua de astazi confortul este cel mai dorit lucru de catre toata lumea. Hainele pe care la imbracam trebuie sa ne asigure senzatia de comod, de acasa. Inducand o stare de bine, homewear-ul devenind o dorinta permanenta. Astfel, vestimentatia de casa  se transforma in haine pentru strada ori chiar in tinute de seara.

Atat modelele petrecute cat si materialele folosite ( voalul, satinul, matasea), intaresc aceasta idee: confortul ce iti este oferit de hainele de casa, transpus in niste tinute pret a porter.

O colectie jucausa, unde halatele se transforma in rochii, rochiile pot fi see through si capul de lup devine unul dintre cele mai trendy printuri pe care trebuie sa il ai in iarna aceasta!

Va invitam la shopping pe Molecule-F.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *