Alexandrion Spirits and Wines

Alexandrion Spirits and Wines

Primul boutique premium lansat de Alexandrion

„Alexandrion Spirits & Wines” 

Alexandrion Group a deschis primul magazin Alexandrion Spirits and Wines la Ploiesti pe data de 16 noiembrie. Evenimentul a fost o ocazie pentru clienti sa interactioneze cu portofoliul grupului, sa incerce produsele si sa invete cu ajutorul expertilor prezenti cum sa le incorporeze in mixuri. Deschiderea a marcat extinderea grupului pe piata de retail si este unul din primii pasi asumati pentru cresterea prezentei in industrie.

Alexandrion Spirits and Wines

Alexandrion Spirits and Wines

Am hotarat sa intram si in segmentul de retatil prin deschiderea in Ploiesti a primului boutique premium Alexandrion Spirits & Wines. Decizia a fost evidenta de a incepe acest exercitiu in judetul Prahova, in Ploiesti, prin simplul fapt ca am numit intotdeauna Ploiesti drept ,,casa’’ Alexandrion Group. Hotararea de a deschide acest magazin a venit natural dupa ani de crestere, ani in care ne-am asumat rolul de lideri pe piata din Romania, din dorinta de a intelege si de a raspunde mult mai bine nevoilor consumatorilor si pietei. In acest boutique premium, clientii vor gasi toata gama de produse imbuteliate si distribuite in Romania de Alexandrion Group, atat pe categoria de spirtoase cat si in categoria de vinuri si spumante.” a declarat Razvan Vasile, CEO al Alexandrion Trading.

Lansarea a adus impreuna atat experti din domeniu, oameni de presa, reprezentanti ai Alexandrion Group, parteneri, cat si reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie Prahova si reprezentanti ai autoritatilor locale.

Deschiderea boutique-ului „Alexandrion Spirits and Wines” a fost un eveniment interactiv in care invitatii au fost introdusi in universul Alexandrion Group, acestia putand pleca la final cu produsele oferite la un pret special. Aceste oferte vor fi valabile toata luna noiembrie si decembrie, la timp pentru cei care vor sa-si faca stocurile de iarna pentru sarbatorile care se apropie. Magazinul va oferi de la vinuri linistite si spumante romanesti, la spirtoase ca Vinars Brancoveanu, Alexandrion 7*, Alexandrion 100, Kreskova, Glenfiddich, 12YO, Zolmyr Mere, Isarescu Cramposie, Millesimato, Saber Elyzia Caisata Premium.

Alexandrion Spirits and Wines

Alexandrion Spirits and Wines

Alexandrion Spirits and Wines

In magazin pasiunea pentru bauturi alcoolice de inalta calitate si expertiza in industrie vor fi la dispozitia clientilor care se vor putea consulta cu cei 2 consilieri din magazin de luni pana sambata de la 09:30 pana la 20:30 si vor fi tinuti la curent cu tot ce e nou in lumea Alexandrion. Clientii vor avea astfel posibilitatea sa inteleaga ce consuma, cum trebuie sa fie consumate bauturile alese de ei si cum pot fi aceste produse amestecate pentru a-si amplifica calitatile. Experienta oferita va fi astfel personalizata in functie de nevoile clientilor si va avea si rol educativ si de initiere in portofoliul Alexandrion.

Alexandrion Spirits and Wines

Alexandrion Spirits and Wines

Alexandrion Group este liderul in productia si distributia de bauturi alcoolice din Romania, fiind format din Distileriile Alexandrion si Distileriile SABER 1789, care, impreuna, inglobeaza o istorie de peste 200 de ani in industria locala a bauturilor spirtoase, timp in care au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din Romania, recunoscute atat pe plan intern, cat si international pentru calitatea si rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de bauturi spirtoase cerute pe piata, inclusiv bauturi traditionale romanesti si produse internationale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* si 7*, Alexandrion 100, editie speciala dedicata Centenarului, faimosul vinars Brancoveanu XO, VS si VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar si alte produse care au asigurat companiei pozitia de lider pe piata bauturilor spirtoase si traditionale din Romania. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon si Alexander Gin) au intrat in portofoliul companiei, prin achizitie, la inceputul anilor 2000. Incepand cu anul 2018, Grupul si-a extins activitatea printr-o achizitie in domeniul productiei de vin din Romania, completand astfel oferta noastra cu vinuri linistite si spumante premiate.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *