Alexandrion Group participa la BRIFT

Alexandrion Group participa la BRIFT

Bartender Romania International Fair & Tale 16-17 Octombrie

Alexandrion Group va fi prezent la Bartender Romania International Fair & Tale (BRIFT), Editia I, pe 16 si 17 octombrie, cel mai mare Cocktail Festival si Conventie de bar din Romania, organizat de agentia de barmani profesionisti, Exquisite Bar Solutions. Grupul anunta o prezenta complexa si extinsa, atat in zona expozitionala, cat si in zona interactiva de bartending, socializing si networking. In plus pe 16 octombrie, la ora 16:45, cea mai mare companie romaneasca specializata in productia de bauturi spirtoase, anunta lansarea celei mai noi creatii, o inovatie in piata de distillate in cadrul aceluiasi eveniment.

BRIFT furnizeaza un forum unic pentru barmani, barista, manageri, proprietari de locatii, importatori si distribuitori de bauturi alcoolice, dar si o ocazie speciala pentru consumatori si connoisseurs de bauturi mixate si cocktail-uri, de a afla care sunt ultimele tendinte in domeniu. Targul aflat la prima editie se va desfasura pe o perioada de 2 zile, 16 si 17 Octombrie 2018, in Bucuresti, la Palatul Bragadiru, pe Calea Rahovei 147-153, sector 5 (in spatele Academiei Romane).

Alexandrion Group va fi prezent in cadrul BRIFT cu solutii integrate pentru HORECA, cu portofoliul corporate in zona Bar & Industry Fair, Cafe Richard, baruri dedicate SABER Elyzia si Brancamenta – unde cei interesati vor putea obtine informatii direct de la ambasadorul de brand prezent in zona Cocktail City. Marea surpriza pe care grupul o anunta in cadrul BRIFT este lansarea unei noi bauturi, o inovatie in piata distilatelor, lansare ce va marca introducerea unei noi categorii, total necunoscuta local.

Alexandrion Group va asteapta la BRIFT, 16 – 17 Octombrie

10:30 – Start BRIFT Expo

11:00 – Deschidere zona seminare / The Prodigy Room 11:00 – Deschidere zona Cocktail City

18:00 – Inchidere BRIFT Expo

22:00 – Inchidere Zona Cocktail City

22:00 – Bar Hopping

Alexandrion Group participa la BRIFT

Alexandrion Group este lider in productia si distributia de bauturi alcoolice din Romania. Grupul este format din Distileriile Alexandrion si Distileriile SABER 1789, care, impreuna, inglobeaza o istorie de peste 200 de ani in industria locala a bauturilor spirtoase si au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din Romania, recunoscute atat pe plan intern, cat si international pentru calitatea si rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de bauturi spirtoase cerute pe piata, inclusiv bauturi traditionale romanesti si produse internationale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* si 7*, Alexandrion 100, editie speciala dedicata Centenarului, faimosul vinars Brancoveanu XO, VS si VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar si alte produse care au asigurat companiei pozitia de lider pe piata bauturilor spirtoase si traditionale din Romania. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon si Alexander Gin) au intrat in portofoliul companiei, prin achizitie, la inceputul anilor 2000. Incepand cu anul 2018, Grupul si-a extins activitatea printr-o achizitie in domeniul productiei de vin din Romania, completand astfel oferta noastra cu vinuri linistite si spumante premiate.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *