colaj

ADN-ul unui stil de viata calitativ by M.

Scriu acest articol cu gandul la luna mai, iunie si septembrie, cel putin. Se zice ca luna martie este luna dedicata femeii, luna in care ne rasfatam si suntem rasfatate, dar ma intreb oare ce facem in restul anului?

Am facut o mica lista de cateva lucruri esentiale, de facut in fiecare luna, care ne-ar face viata mai buna. Le voi distribui incet, cu taraita, in transe de 3 recomandari, sa fiu sigura ca aveti timp sa le faceti. Voi trece numai ce am incercat de-a lungul timpului si m-a convins.

Mirela Bucovicean

1. Cel putin o cina pe luna cu prietenii, intr-un loc “altfel”, unde sa va simtiti rasfatate. NU ma refer la cinele frecvente pe care le avem la restaurant, de cele mai multe ori pentru ca nu mai avem timp sa gatim, ci ma refer la slow life, sa ne dam timp sa ne relaxam inainte de momentul cheie, astfel incat sa-l savuram la maximum. Dupa o astfel de iesire, imi place sa vin acasa si sa mai beau un pahar de vin, in liniste, trecand in revista povestile spuse, ce m-a facut sa rad, retraind un pic emotiile si punandu-le bine la pastrare, undeva intr-un colt al sufletului. Zilele acestea imi place “Lupi” de la Gitana. Din pacate nu se gaseste la supermarket, dar il puteti cere in restaurantele mai bune din oras. Ce mi-a placut in ultima vreme: Le Bistrot Francais (acum aflat in fostul Galeron) – de incercat caviarul, oul perfect si cam orice nu este basic cum ar fi un muschi de vita, ca e pacat. Dancing Lobster la Pescariu – incercati carabinieri pe gratar, carcasa de crap si neaparat cu titlu obligatoriu, desertul Molotov in combinatie cu baba caramel. Musai impreuna. #foodforsoul

Collage

2. Am fost intrebata destul de des unde imi vopsesc parul. O zic acum, pentru ca o data pe luna ar trebui sa ajungem la coafor pentru un vopsit, tuns de varfuri sau un tratament al parului. Ca femei, ar fi bine sa intelegm ca parul este un accesoriu care ne infrumuseteaza si contureaza personalitatea. La Magda Soare merg de vreo 6-7 ani. In foarte rare ocazii am tradat-o pentru vopsit. Cred ca doar de 2 ori in tot acest rastimp. Si este foarte talentata pe blond. Tot la ea merge si Noemi Meilman.

Mirela Bucovicean

Work by Magda Soare in more than 7 years

3. O mini cura de detox – singura pe care am incercat-o este cea de la JUICEit. M-a inzestrat bunul Dumnezeu cu un metabolism de invidiat, asa ca nu obisnuiesc sa tin cure de slabire si nici restrictii alimentare nu am. Dar din cand in cand, mai ales primavara, organismul meu simte nevoia de o curatare. Acum un an de zile am fost intr-o “tabara de detox”. Cu stoicism am indurat toate glumele prietenilor la adresa mea. Sunt o gurmanda in adevaratul sens al cuvantului. 3 zile de sucuri si mult sport era similar cu sinuciderea. Si totusi, am fost, am rezistat, mi-a placut. Pentru toti cei care m-ati intrebat anul trecut despre acest program, iata ca fix in marte – ce coincidenta – mai este un detox camp.

juiceit

To be continued..

M.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *