ADN-ul unui stil de viata calitativ by M.

ADN-ul unui stil de viata calitativ by M.

Am ajuns la ultima parte a articolului ADN-ul unui stil de viata calitativ by M.! Mai jos gasesti sugestia mea de lucruri esentiale, de facut in fiecare luna, care ne-ar face viata mai buna.

Mirela Buco

1. Daca ai trecut de 20 si ceva de ani, incepi sa intelegi bine ca pielea, acest “cel mai mare” organ al nostru, are un ritm de modificare mai rapid decat iti doresti. Sunt cunoscuta pentru vehementa manifestata impotriva schimbarilor majore, dar sunt foarte pro in tot ceea ce inseamna preventie, chiar si doar din cochetarie. Deci, pam – pam, let me introduce you Dr. Andreea Iftimie de la Fazzada, “za mazar and za fazer” of laser, cum ar fi zis domnul Crin Antonescu (a propos, vi-l mai amintiti?). Nici aici n-am mai ajuns de mult, dar daca va povestesc despre ea este pentru ca m-a impresionat. Cand va duceti, va rog salutati aparatul acela care face BBL, o splendoare de terapie. Minus 10 ani in 10 minute.

PRIETENII DE LA 11

Fazzada

2. Mergi la muzeu. Pune in agenda aceasta activitate ca pe ceva obligatoriu, macar o data pe trimestru, te rog. Saptamana trecuta am fost cu Noemi la MNaR. Ne-am bucurat sa prindem ultima zi de expozitie din saptamana lui Brancusi si o alta expozitie tare intersanta despre arta in comunism. Biletul este 10 lei pentru fiecare expozitie temporara, iar unele sunt gratuite.

mnar_panoramic

3. Terapia prin arta. Fie ca este pictura, design floral, cantat sau gatit (tot o arta), incercati-o macar o data pe luna. Simplul fapt ca iesim din zona de confort, ca incercam sa facem altceva, ne stimuleaza creativitatea si creierul, iar ca prim rezultat va fi o concentrare atat de mare pe subiect, incat veti uita de toate nimicurile sacaitoare si neimportante de peste zi. Apoi, veti avea satisfactia lucrului facut cu mana voastra. Iar in final, s-ar putea sa va descoperiti un nou talent. Am incercat pictura cu @AlinaRizea, design floral cu Dani Nora de la Purple Flowers si scoala de voce cu @LuciaCiubotaru.

M

M

M.

Credit foto: Facebook; http://www.rfi.ro/; http://www.fazzada.ro/

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *