Mirela Bucovicean

ADN-ul unui stil de viata calitativ by M.

Am revenit cu a doua parte a articolului ADN-ul unui stil de viata calitativ by M., si cu noi idei de lucruri esentiale, de facut in fiecare luna, care ne-ar face viata mai buna.

Mirela Bucovicean

Rochie Maria Marinescu; mai multe produse semnate Maria Marinescu la Molecule F Concept Store sau pe www.molecule-f.com.

1. Mergeti la Ateneul Roman, pentru concertele de muzica clasica, desigur, nu pentru poze pe scarile edificiului. Am avut 2 ani consecutiv abonament si imi facea o placere teribila sa merg aproape in fiecare joi. Uneori mergeam insotita, dar nu intotdeauna. Si sa fiu sincera, muzica este asa un bun companion, incat poate suplini perfect pentru cateva ore solitudinea celor care prefera numerele pare. Daca tot va luati abonament, faceti-o “in style”. Locurile care imi plac cel mai mult sunt cele din primul rand de la lojele 3, 5, 7, 9 si 4, 12. Primele 2 de langa scena mi se par atat de apropiate de spatiul sacru al artistilor, incat m-am simtit intruziva.

ateneu roman 2

ateneul roman

2. O vizita la Centrul Shakti – Geta “maini de aur” pentru o cosmetica clasica. Recunosc aproape rusinata ca n-am mai vizitat-o de mai bine de 2 ani cred, am mai calcat si stramb prin alte saloane, dar vorba aceea, sa nu faci ce face popa, ci ce zice. Tot aici imi palce mult masajul, deci merita incercat, mai ales pentru terapiile neconventionale.

shakti

shakti 2

3. Incearca o activitate.. diferita. Cativa ani buni am mers la un centru de echitatie aflat in zona Otopeni, langa unitatea militara de pe centura Bucurestiului, asa pe la ora 1 pe ceas, pentru cei care au cochetat cu indicatiile de orientare. N-am stiut niciodata cum se numeste, dar se pare ca in continuare este un centru foarte bun. Nu e musai sa faceti performanta, dar macar o data, de doua ori, merita mers sa vedeti care-i treaba cu echitatia. Un alt sport pe care l-am adorat din prima secunda este baletul. Eu merg la Pas Boutique, unde preda Gabi Batori care este abolut mi-nu-na-ta. Vi-o recomand din suflet si sa stiti ca nu este niciodatat prea tarziu pentru o iubire sau o postura eleganta a corpului.

Mirela Bucovicean 2

Mirela Bucovicean

To be continued..

M.

Credit foto: Facebook

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *