5 Showroom-uri ClassIN isi deschid simultan usile la Bucuresti si Cluj-Napoca

5 Showroom-uri ClassIN isi deschid simultan usile la Bucuresti si Cluj-Napoca

Astazi, 5 showroom-uri isi deschid larg usile la Bucuresti si Cluj-Napoca. Spatii destinate industriei de design interior din Romania, showroom-urile ClassIN, Natuzzi Italia si Natuzzi Editions gazduiesc colectii impresionante de mobilier si accesorii de interior cu semnatura a peste 200 de branduri consacrate la nivel mondial.

Cauti o abordare profesionista pentru amenajarea interiorului tau? Ai nevoie de un accesoriu pentru diningul tau si nu stii care e cel mai potrivit? Te asteptam la ClassIN, unde iti punem la dispozitie o suita inedita de experti si colectii impresionante de design items semnate de branduri ca Edra, Poliform, Porada, Molteni&C, Ivano Redaelli, Brabbu, Ralph Lauren Home, Designers Guild, Jab Anstoetz si multe altele.

Esteticul intalneste confortul, iar luxul devine normalitate la Natuzzi Italia. O combinatie aparte de textura, forma si culoare isi gaseste aici corespondent intr-o colectie impresionanta de mobilier, corpuri de iluminat si accesorii, cu design unic si inovator.

La Natuzzi Editions, te asteptam cu o alta selectie de mobilier. Pline de personalitate, canapelele si fotoliile Natuzzi Editions le gasesti la preturi surprinzator de accesibile, in timp ce te bucuri de aceeasi calitate si confort.

Te invitam sa ClassIN / Come IN & Make Harmony!

5 Showroom-uri ClassIN isi deschid simultan usile la Bucuresti si Cluj-Napoca

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *