Bucuresti Molecule F

3 lucruri pe care sa le faci intr-o zi de primavara

Tocmai ce au trecut frigul si ploile si cred ca suntem cu totii atat de fericiti sa vedem soarele si sa ne bucuram de temperaturile de primavara! Vremea frumoasa de afara parca ne invita sa iesim din casa si sa petrecem timp cu prietenii si familia in aer liber!

Uite cateva idei de lucruri pe care poti sa le faci intr-o zi frumoasa de primavara in Bucuresti si o propunere de outfituri din colectiile de pe site-ul Molecule F si din Molecule F Concept Store:

 1. Be a tourist in your own city.

Poarta cele mai confortabile incaltari si iesi la o plimbare pe Calea Victoriei. Nu uita sa vizitezi MNaR, daca esti pasionat de arta! Dupa cateva ore de mers, sigur ti se va face foame. Inceaca Noa Restoclub, un loc nou, modern si plin de oameni cool, unde poti lua un pranz delicios! De asemenea, poti face un mic detour si poti incerca si eclerurile de la French Revolution, cel cu cocos este fantastic!

1

Bolero auriu Elena Perseil, 2900 lei; Tricou Skin Deep, 210 lei;

Pantaloni PulseGeanta Cathias EdelineInel Madeleine;

 

2. Inchiriaza o bicicleta si cutreiera tot Parcul Herastrau.

Herastrau este superb, si este un loc pe care nu ai cum sa il eviti intr-o zi frumoasa! O plimbare cu bicicleta este modalitatea perfecta de a face putin sport si, in acelasi timp, te poti bucura si de peisaj! Un popas il poti face la Il Locale, noul the place to be – la recomandarea Mirelei! Cu vedere spre lac, un loc trendy care sigur te va relaxa.

2

Sweatshirt Lana Dumitru; Pantaloni PulseGeanta Cathias Edeline;

 Inel Madeleine; Bratara Madeleine;

 

3. Plimba-te pe stradutele din Centrul Vechi.

Odata cu vremea, revine si distractia din centrul istoric al capitalei. Pe timpul zilei, trebuie sa faci o vizita la Carturesti Carusel, care este gazduit de o cladire-monument fabuloasa. Daca ramai pana pe seara, ia-ti prietenii si beti o sticla de vin la Magellan’s, de pe Strada Franceza. PS: mergi joia, vei primi un cocktail din partea casei!

3

Pulover Ioana Ciolacu, 1000 lei; Fusta ParlorEsarfa Mioara Fulga, 142 lei; Brosa Laura8;

Text: Miruna Tarabega

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *