21 de ani Otter Distribution

21 de ani Otter Distribution

Sarbatoreste 21 de ani de la Otter Distribution cu discounturi de 21% la toate produsele

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 21 de ani de existenta pe piata din Romania si isi invita toti clientii sa ia parte la celebrare!

21 de ani Otter Distribution

In perioada 5 – 9 decembrie, OTTER DISTRIBUTION ofera tuturor clientilor sai reduceri de 21% la toata colectia de iarna de incaltaminte si accesorii.

Campania se desfasoara la nivel national, in cele 63 de magazine din reteaua OTTER DISTRIBUTION, si anume: 33 de magazine Tezyo, 3 magazine Otter, 17 magazine Salamander, 7 Aldo si 3 magazine Clarks.

In toate magazinele din reteaua OTTER DISTRIBUTION credem ca sesiunea de shopping de iarna trebuie sa inceapa cu alegerea celor mai potrivite ghete, cizme si accesorii de sezon. Am pregatit pentru tine reduceri la toata colectia de iarna. Fie ca te defineste stilul elegant, clasic, fie ca esti adeptul pantofilor confortabili, aici vei gasi orice pereche de incaltaminte iti doresti, dar si accesoriile care sa iti complimenteze tinuta. In acest spirit, este momentul ideal pentru a achizitiona brandurile tale favorite, precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Stonefly, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, New Balance, Nike, Hugo Boss, CK si Salamander, care au acum preturi reduse cu 21%.

21 de ani Otter Distribution

21 de ani Otter Distribution

Colectia de iarna inglobeaza modele de incaltaminte si accesorii potrivite oricarui moment sau context, adaptate ultimelor tendinte in moda, pentru ca experienta ta si a familiei tale la shopping sa fie una memorabila. Bucura-te de reducerile de 21% la toate produsele, de paleta larga de optiuni pe care ti le-am pregatit si completeaza-ti tinutele cu cizmele, ghetele sau, de ce nu, pantofii de party si accesoriile care ti se potrivesc cel mai bine.

21 de ani Otter Distribution

Multibrandul TEZYO, din reteaua Otter Distribution, continua campania lansata la inceputul anului si de Sarbatori. Real Glam continua sa transmita consumatorului ca micile greseli si accidente dau farmec vietii de zi cu zi, iar stilul nu este definit de perfectiune. Chiar si in sezonul rece, adevaratul stil se naste din autenticitate si asumare, indiferent ca esti in jurul bradului, cu familia, intr-o drumetie montana sau la cea mai nebuna petrecere de Revelion.  Nimeni nu e perfect. Real Glam exprima exact aceasta stare naturala a lucrurilor – imperfectiuni, accidente, cusururi, compromisuri, care ne condimenteaza viata si ne fac unici.

Discounturile se aplica in toate magazinele din reteaua OTTER DISTRIBUTION: Tezyo, Otter, Salamander, Aldo si Clarks, precum si online pe: www.tezyo.ro, www.otter.ro www.salamandershop.ro si aldoshoes.com.ro . 

21 de ani Otter Distribution

Despre OTTER DISTRIBUTION

In Romania, OTTER DISTRIBUTION este prezent in toate locatiile-cheie din marile orase, in marile centre comerciale, ingloband 66 de magazine in Romania. Din acestea fac parte: Tezyo care numara 33 de magazine multibrand in Romania si 4 internationale, in Cehia, la Praga si Brno si in Austria, la Viena; 3 magazine Otter, 17 magazine Salamander, 7 magazine Aldo, 3 magazine Clarks si 3 outleturi. De asemenenea, principalele branduri de magazine sunt reprezentate si de shop-uri online.

OTTER DISTRIBUTION ofera o selectie de branduri internationale, precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Stonefly, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, New Balance, Nike, Hugo Boss, CK si Salamander. In fiecare dintre magazinele din reteaua OTTER DISTRIBUTION se regasesc pantofii potriviti oricarui stil sau oricarei ocazii, dar si accesorii care sa completeze perfect fiecare tinuta, pentru toata familia.

Pentru mai multe informatii, acceseaza www.otter.ro, www.tezyo.ro, www.salamandershop.ro, aldoshoes.com.ro si conturile de Social Media pe Facebook si Instagram.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *