18 ani de Piastrelle

18 ani de Piastrelle si incununarea unui an cu proiecte minunate

18 ani de Piastrelle

Silent night…not tonight!

O sarbatoare completa in stilul unic si consacrat Piastrelle – personalitate puternica, calitate extraordinara si multe surprize – a avut loc in seara de 12 decembrie in clubul Interbelic Victoria. 18 ani de Piastrelle si incununarea unui an cu proiecte minunate au adunat peste 100 de colaboratori, prieteni, colegi, reprezentanti media in cadrul unui eveniment altfel.

Piastrelle este unul dintre cei mai importanti furnizori de materiale pentru finisaje in constructii si amenajari interioare din Romania. In cei 18 ani de activitate, compania a construit parteneriate solide cu firme de constructii, dezvoltatori imobiliari, arhitecti si designeri din toate zonele tarii, numeroase lucrari de referinta din Romania purtand amprenta Piastrelle. In prezent compania detine o vasta retea de showroom-uri si concept store-uri in 6 orase importante ale tarii (Bucuresti, Timisoara, Arad, Brasov, Cluj-Napoca, Lugoj), la care se adauga 5 depozite, o flota de mijloace de transport ce deserveste intreaga tara si o echipa profesionista de oameni pasionati de frumos.

Preocuparea permanent a echipei este de a aduce in Romania produse exclusiviste, cu design deosebit si de calitate imbatabila, de la producatori cu traditie din Italia, Spania, Polonia. Piastrelle urmareste cu mare atentie si in mod constant evolutia in materie de tehnologie si design in domeniul amenajarilor interioare, echipa Piastrelle fiind prezenta an de an la cele mai importante targuri internationale de profil, reusind astfel sa aduca in showroom-urile proprii, inovatii in materie de placi ceramice, obiecte sanitare, robinetarie si multe altele, reusind astfel sa pastreze interesul colaboratorilor vechi si mai noi.

18 ani de Piastrelle

Barlinek, Imola, Gessi, Laminam sunt 4 dintre cei mai importanti furnizori de produse de top din sfera pardoselilor de lemn, a ceramicii, a obiectelor sanitare, dotari ale incaperilor de baie, toti patru prezenti si premiati an de an la targuri internationale de profil pentru inovatie, design deosebit, tehnologie de varf si finisaje versatile. Aseara, cei 4 producatori si-au prezentat cele mai noi si calitative produse din portofoliu, produse ce pot fi descoperite incepand de azi in showroom-urile Piastrelle din Romania.

« Piastrelle a transformat pasiunea pentru detaliu in proiecte desavarsite destinate domeniului rezidential de lux, este si va ramane locul unde personalizarea si personalitatea sunt cuvintele cheie. Imbogatim constant gama de produse pentru a veni in intampinarea partenerilor si clientilor nostri si pentru a obtine interioare rafinate, cu care ne mandrim. In 18 ani de activitate am ales sa lucram numai cu furnizori recunoscuti pe plan international. Suntem o familie mare nascuta pentru a servi industria frumosului si calitatii. La multi ani Piastrelle! »

declara Ramona Stanciulescu managing partner Piastrelle & Piastrelle CASA.

18 ani de Piastrelle

Te asteptam si in 2017 in showroom-urile Piastrelle si Piastrelle CASA sa experimentezi si sa portezi in spatiul personal un ,,stile di vita”, complet si exclusivist, o stare de spirit cu tenta eleganta dar in acelasi timp pliata pe personalitatea ta.

18 ani de Piastrelle

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *