Noemi Meilman wearing Irina Marinescu dress

#‎noemiinthehouseofmolecules

Miercuri este ziua aceea in care va prezint starea vremii in spatiul creativ romanesc. Rochie: @irinamarinescuofficial. O puteti achizitiona din‪#‎moleculefconceptstore‬ ‪#‎promenadamall‬. ‪#‎proudlywearingromaniandesigners‬‪#‎always‬ with love. ‪#‎irinamarinescuofficial‬ ‪#‎romaniandesigners‬

Noemi Meilman wearing Irina Marinescu dress

Atunci cand Molecule-F si-a lansat blogul, adica inca de la foarte inceputurile sale de acum aproape 6 ani, am scris acolo. Primele postari erau ample, despre expozitiile pe care le recomandam, despre designerii romani pe care ii purtam. Apoi agenda mea s-a aglomerat teribil iar scrisul a luat locul vizualului. Este deja un cliseu sa spun ca o imagine face cat 1000 de cuvinte.

Am mers cu “the flow” si am inceput sa ma fotografiez in showroom-ul Molecule-F si in gradina lor cea superba, iar de cand s-a deschis concept store-ul din Promenada, la finele anului trecut, am acum doua spatii de joaca cu piesele designerilor romani pe care ii promovez deja de peste 13 ani.

De la postarile pe Instagram am ajuns acum la un serial care se va desfasura si pe blogul meu (noemimeilman.com), in fiecare miercuri: “Noemi in the House of Molecules”.

Noemi Meilman wearing Irina Marinescu dress

Iar in meniul de astazi va prezint rochia neagra tricotata a Irinei Marinescu, din colectia toamna-iarna 2015/2016. Am asezonat-o cu Moon Boots, pentru ca in ziua in care am facut pozele erau ditai nametii in Bucuresti si nu imi place sa iau cu mine pantofi de schimb cand plec de acasa.

Rochia mai este in magazin si este o piesa care nu se va demoda nciodata. Imi aminteste de o rochie pe care si-o tricotase mama, prin anii ’80 si o purta cu acelasi gen de cizme.

#proudlywearingromanindesigners. Always.

Credit foto: Valentin Denischi

Noemi Meilman wearing Irina Marinescu dress

 

XO,

Noe

Check out #‎noemiinthehouseofmolecules!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *