Noutati de la Dior

Inspirat de formele voluminoase ale colectiei creatorului Christian Dior New Look din 1947, noul mascara se inspira din aceste valori originale ale Dior New Look, cu o mascara exceptionala, Diorshow New Look. Aceasta formula revolutionara creeaza un volum multi-dimensional pentru un efect dramatic, care confera noi dimensiuni genelor, aducand un efect voluminos nemaintalnit.

Mascara Diorshow, pentru look-urile indraznete din culise (backstage)

Culori spectaculoase, jocuri de umbre si lumini si gene pline de volum, arta metamorfozei reprezinta semnatura look-urilor de pe podiumurile Dior.

Nascut din combinarea unei pensule si a unei formule de tratament ser de inalta precizie, Diorshow New Look ofera volum fiecarei gene in parte si instantaneu si prin aplicare zilnica.
Are o capacitate extraordinara de a mari ochii, indiferent de marimea acestora si de lungimea genelor, volumul uluitor de mare fiind garantat, dintr-o singura clipire.

O pensula noua si inteligenta
, uimitoare din mai multe puncte de vedere, pensula Diorshow New Look a indraznit sa foloseasca un format XS si un material nou revolutionar, echilibrul perfect dintre un cauciuc moale si un plastic rezistent, ce permite aplicarea usoara si o precizie perfecta.

Diorshow New Look imbraca ochii in trei nuante inchise care iti taie rasuflarea: New Look Black, New Look Brown si New Look Blue.

In colectia de primavara 1947, au fost vedetele colectiei, iar acum, cele patru culori emblematice New Look sunt reinventate in inima unui adevarat cult, in trusa de fard Dior 5 Couleurs.
Royal Kaki, Rose Porcelaine, Grege si Bleu de Paris, cu o aparitie modernizata pentru anul 2012, care se potriveste cu Diorshow New Look, pentru a glorifica profunzimea ochilor, transformandu-le volumul.

Royal Kaki: un verde presarat cu un iz de galben, care apare ca o rochie grandioasa de seara, a fost prima nuanta idealizata de Christian Dior, iar acum este reinterpretata ca un fard de ochi, accesorizat de nuante aurii si perlate.

Rose Porcelaine: pentru Christian Dior aceasta a fost preferata lui, o amintire a casei unde si-a petrecut copilaria.
Prospetimea sa este evidentiata de un anumit aer inocent si elegant, in tonuri violete si pastelate.

Grege: in 1947, Dior a creat nuante de alb, maro si bej care sa se potriveasca in orice colectie. In 1951, elementul natural a fost revelat de o variatie de maro, denumita “Terre de France”. In trusa de fard 5 Couleurs, aceasta mangaie ochii cu o raza de lumina, reflectand frumusetea lor nuda, accentuata de tonuri calde.

Bleu de Paris: un omagiu adus albastrului de Versailles al Mariei Antoaneta, este reinterpretata intr-o versiune soft, invaluita de farmecul parizian, cu ajutorul unui fard de ochi, intr-o nuanta delicata.

Cei interesati sunt asteptati zilnic intre orele si locatiile mentionate mai jos, pentru a testa noul mascara New Look, indrumati de ambasadorii Dior.

In fata magazinului SEPHORA din Plaza Mall (podium pe culoar);
In fata magazinului SEPHORA din Mall Vitan (podium pe culoar);
In fata magazinului DOUGLAS din Mall Baneasa Shopping City (podium pe culoar).

Zilnic in intervalul orelor: Luni – Vineri de la 16:00-20:00; Sambata – Duminica intre 13:00-19:00.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *