Lush for LOVE

Sa punem, deci, la punct kit-ul de ingrijire personala intr-o gama variata, special creata pentru a parfuma simturile mai ales de ziua Indragostitilor. Nu ai nici cea mai vaga idee despre preferintele in materie de ingrijire personala? Lush vine cu o propunere ofertanta pentru inceputul racoros al acestei primaveri.

De la balsam de buze pana la fel si fel de produse pentru o baie cu spuma romantica alaturi de partener, toate aceste produse sunt destinate sa va ofere clipe de neuitat si de ce nu, o piele catifelata si numai buna de sarutat.

Cand iubesti nu conteaza varsta, asa ca spune-i ce simti intr-un mod cat mai frumos. Si daca nu-ti gasesti cuvintele, Lush iti usureaza munca cu o serie de produse bogat hidratate. Uleiurile de cocos si untul de shea creeaza un mix cu totul spectaculos care  satisface astfel simturile tuturor.

Lush se remarca ca un brand destinat sa ofere placere celor care folosesc astfel de produse, intr-o varianta home made, cu produse atent selectionate, fara aditivi.

Ce cadou de Valentine’s Day mai senzual decat unul dintre produsele Lush?

    Comments (1)

    Lush imi place foarte mult, am folosit un tratament de par dupa ce m-am vopsit si rezultatul a fost senzational -nu fire despicate, par moale si stralucitor. Sunt un pic cam scumpe dar deh…nimic nu e perfect.
    Geut

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *