Friday is in LOVE With O: Book Cover Tee VIth LOVE

HellO, WOrld!
_MG_5255-Edit
It’s Friday, and Friday I’m in LOVE! Si e o iubirre ce dureaza deja de ceva ani buni, pentru ca astazi o sa va vorbesc despre unul din proiectele cele mai dragi initiate de prietena mea, Noemi.
Proiectul Book Cover Tee, pentru ca despre el este vorba, a ajuns acum la al 6-lea episod! #loveit
 _MG_5247-Edit
Asa ca astazi va invit sa  descoperiti cartile purtabile din seria “Book Cover Tee VI“.
Dupa cum va spuneam, e un proiect pe care il iubesc, inca de la lansarea sa de catre minunata Noemi Meilman, asa ca in garderoba mea se regaseste cel putin un tricou din fiecare din cele cinci serii realizate pana acum. Iar asta pentru ca Noemi a reusit sa impleteasca pasiunea ei pentru carti cu dragostea pentru designul romanesc, intr-o astfel de initiativa, care este cu atat mai superba, cu cat profiturile din vanzarea tricourilor sunt indreptate spre o cauza caritabila. 
_MG_5248-Edit
Asa ca daca doriti sa va incepeti noul an facand o fapta buna, iar in acelasi timp sa va simtiti uber-cool purtand o creatie limitata semnata de Lucian Broscatean, o puteti face acum.
_MG_5253-Edit
Aveti posibilitatea sa alegeti din 27 de coperti purtabile, desenate si imaginate de prieteni ai lui Noemi, pe care puteti sa le comandati, in exclusivitate, de pe Molecule-F.
_MG_5254-Edit
_MG_5273-Edit
Eu mi-am dorit sa ma fotografiez chiar cu tricoul pe care se gaseste fotografia stilizata a Noemei, optiunea ei pentru coperta cartii“Vietile Secrete ale Pippei Lee”.  Mie imi place teribil!
Iar  tricoul pe care l-a creat Lucian Broscatean pentru BCTVI este extrem de versartil, si o sa vedeti ca puteti sa-l purtati intr-o multime de feluri. Iar daca vreti sa rasfoiti intreaga biblioteca in cautarea cartii preferate, nu trebuie decat sa verificati sectiunea Kiss&Tell de pe site-ul Molecule. Iar povestile ce se ascund in spatele fiecarei coperti alese pentru Book Cover Tee VI, le veti citi, pe rand, pePlacerile lui Noe.
 _MG_5257-Edit
Asa ca, daca doriti sa incepeti anul frumos, nu trebuie decat sa intrati in biblioteca imaginata de Noemi.
Iar aici sa va alegeti cartea preferata din raftul al 6-lea al Book Cover Tee.
_MG_5258-Edit
LOve,
  O.
_MG_5272-Edit
Fotografiile au fost realizate la EDEN Bistro. Le multumesc! 

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio   

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *