Dior – goodies for a beautiful December

Luna decembrie este luna cadourilor, luna in care ne rasfatam si ne pregatim pentru noul an. Acest Decembrie sta sub semnul Dior care aduce noutati – goodies for women& men.

Colectia “Les Rouges D’Or” unde clasicul rosu  este  sarbatorit in reflexe aurii. Colectia este disponibila in 8 nuante spectaculoase de rosu, roz si auriu, urmata de 4 culori pentru lacurile de unghii cu reflexe aurii.

J’Adore L’Or esenta de parfum este o aparitie florala minunata, intr-un ambalaj absolut fabulous. Sticluta de parfum este asezata pe o panglica alba de matase, ambalata cu grija, intr-o cutie imaculata. Este cadoul perfect pentru EA, cadou pe care il poti oferi oricand, deoarece in fiecare zi este sarbatoare:).

Fetelor este timpul sa oferim si noi o mica atentie. Clasicul Dior Homme Intense disponibil acum si la cantitatea de 150ml este alegerea perfecta pentru EL. Acum cu o noua imagine, dar cu acelasi Jude Law.

Dior Prestige este una dintre cele mai pretioase game Dior si este cadoul pe care ni-l facem noi noua:).  Dior Prestige ofera pielii o experienta unica de  ingrijire, revitalizare, hranire si efect  anti-aging.

„ Rose Satine Nectar” este ingredientul vedeta imbogateste cele patru produse ale acestei game de lux pentru pielea delicata sau obosita.

“Kniphofia Nectar” este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula energia (ATP). Aceasta energie ajuta la reactivarea metabolismului pielii pentru revitalizarea acesteia. Ajuta la hranirea pielii in profunzime, asiguranu-i toate elementele nutritive eseniale pentru o activitate celulara mai buna

Va dorim spor la cumparaturi!

Daca doriti sa cititi si alte informatii despre Dior click aici!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *