Dior Backstage Makeup (dior-backstage-makeup.com)

Pe 16 februarie 2012 Dior lanseaza noul sau website, dedicat in intregime universului Dior Makeup!

Dior lanseaza un nou site dedicat femeilor dornice sa invete arta de a se machia singure, dar sa arate la fel de bine ca modelele de pe podiumurile de prezentare, iar aici vor gasi sfaturi direct de la makeup artistii profesionisti.

Front Row, Must Have, Collection, Wanted, Behind the Scenes şi Dior Gallery sunt sectiunile acestei reviste din paginile careia nu va lipsi nimic, cuprinzand toate informatiile esentiale despre makeup, de la noile colectii si tendintele de sezon pana la istoria Dior imortalizata in fotografii si filmulete.

Front Row
Scufundati-va in lumea febrila a vietii de culise din spatele prezentarilor de moda ale casei Dior si vedeti, cu ochii dumneavoastra, care sunt ultimele trenduri in moda si in machiaj.
In ambianta magica a acestui loc special sunt create, pas cu pas, cele mai noi look-uri de machiaj.
Makeup artisti profesionisti isi dezvaluie secretele si ne ofera sfaturi speciale.

Elementele esentiale (Must Have)
Descoperiti cele mai importante scene din culisele prezentarilor Dior Makeup.
Rasfoiti paginile care detaliaza inspiratia, secretele creative si realizarea produselor Dior Makeup, alaturi de sfaturile legate de aplicarea acestora direct de la makeup artisti profesionisti.

Colectia
Cu fiecare sezon, o noua colectie de makeup de la Dior se inspira din prezentarile si din bogatia exceptionala a istoriei Casei Dior.
Un filmulet demonstrativ ne descrie multiplele variante de machiaj care interpreteaza ideile majore ale sezonului respectiv.
Produse de top, editii limitate si nuante “It”, toate apar in aceasta sectiune.

Wanted
O sectiune dedicata Produselor It si altor colectii-eveniment sau exclusive. Fiti martorii celor mai indraznete colectii si delectati-va cu noile interpretari ale codurilor nemuritoare Dior.

In spatele scenei (Behind the Scenes)
Accesibile si usor de urmarit, filmele demonstrative ofera sfaturi profesionale si mici secrete legate de aplicare. In cadrul primei editii, Emily Weiss, o Beauty Blogger, recunoscuta in toata lumea pentru experienta sa in Makeup, demonstrata in cazul produselor “Into the gloss”, a fost invitata sa contribuie la imbogatirea creatiilor Dior.

Si, in final, Dior Gallery ne ofera o incursiune fotografica in culisele creatiilor Dior.
Exclusive si unice, filmele ilustreaza energia si creativitatea intensa a ceea ce inseamna Dior Makeup.

Puteti vizita pagina de web dior-backstage-makeup.com incepand cu 16 februarie 2012.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *