Dior – the perfect kit for ageless beauty!

Dior lanseaza o noua campanie care o are in prim plan pe Sharon Stone, o muza cu un farmec aparte.

Serene beauty, total beauty

Lui Peter Lindlbergh, cel care a reusit sa o imortalizeze pe Sharon, i-au fost suficiente doar cateva secunde pentru a suprinde frumusetea autentica. Principala muza, femeia, vazuta in plenitudinea ei, trebuie sa se prezinte in fata obiectivului, in simplitatea si in gentiletea ei.

Rezultatul a fost unul pe masura: intre film si forografie, Sharon  a comunicat cu profunzime si serenitate, denotand o feminitate reala, nemascata, peste care timpul nu a lasat nici o urma. Alegand acest unghi putin neobisnuit, Dior demonstreaza ca se apropie din ce in ce mai mult de nevoile oricarei femei, la oricare varsta.

Capture Totale este raspunsul personalizat al casei Dior si se adreseaza femeilor dupa 35 de ani, care sunt in cautare unei linii de produse create pentru estomparea trecerii timpului.

Daca in 2010, Dior a creat, intr-o maniera caracterizata drept o impertinenta revelatoare, One Essential, o crema regeneratoare, care detoxifiaza si reinnoieste elasticitatea pielii, in 2012, Dior deschide un nou capitol al acestei game. One Essential este singurul produs de ingrijire capabil sa elimine toxinele pana la stratul cu celule stem pentru a oferi: Putere de detoxifiere si beneficiile regenerarii Eficienta amplificata a  produsului de ingrijire folosit, cu rezultate testate – Dior sau competitie Eficienta clinica dovedita a tuturor ingredientelor majore anti-ageing, reprezentand 90 % din produsele de ingrijire de pe piata.

In fiecare zi, milioane de toxine acumulate blocheaza functionarea buna a celulelor, axfsziind literalmente pielea. Regenerarea cutanata este astfel incetinita,  pielea nemaiproducand destule celule noi pentru a compensa astfel pierderea celorlalte.

Dior s-a gandit la regenerarea pielii mai repede decat ar face-o timpul.

Suna interesant, nu?

Recicland astfel celulele toxice cu unele noi si perfect sanatoase, One Essential opreste vizibil trecerea timpului.

Nici zona ochilor nu este uitata, Eyes Essentials, serum pentru conturul ochilor, reusind sa confere elasticitatea  si sa contracareze intr-un mod foarte eficient, factorii nocivi in aceasta zona cu o elasticitate mai redusa.

Pigmentii, cat si apa pot sa cauzeze pigmentari ale tesutului sau o umflare a acestora. Eyes Essential este indispensabil astfel ochilor, asa cum One Essential este  pentru zona fetei.

Nici fondul de ten serum  Capture Totale (Technologia Capture Totale (Alpha Longoza, centuline, aminolumine) nu este mai prejos. Pentru a corecta in adancime toate semnele imbatranirii sunt folositi  pigmenti de cristal lichid, pentru a obtine un ten uniform si perfect si pentru dezvaluirea luminii.

Fondul de ten Capture Totale este ideal pentru uniformizarea tenului, luptand in acelasi timp impotriva tuturor semnelor imbatranirii si combinand ingrijirea pielii anti-egeing si efecte optice de machiaj. Textura sa ultra-confortabila amplifica stralucirea pielii si corecteaza optic imperfectiunile, tenul recapatandu-si perfectiunea.

Alte noutati de la Dior gasiti aici!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *