Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Paisi

 #creeaza #updateaza #exprima #impresioneaza

 

Furs and the City

 

Taieturi super creative, combinatii de materiale surprinzatoare, cele mai recente tendinte ale designului edgy, purtabile, in culori fascinante, din materiale luxoase si avand preturi incredibile. Aceasta este noua revolutie. Aceasta este  2.0 FUR POWER - 13/14 „Furs and the City” colectie Païsi .

Colectia de blanuri Païsi toamna/iarna 13/14 schimba mentalitati, forteaza noi sensuri in moda si provoaca fashionistele sa fie curajoase, libere si sa isi reinventeze garderoba.

Colectia "Furs and the City" deseneaza lumea unei prezente incarcata de feminitate, modernitate, independenta, cospmopolit, atemporal si elegant, care este intotdeauna fascinata de cele mai noi tendinte ale modei internationale. Ei nu ii este frica sa experimenteze, sa se reinventeze, sa asorteze si sa recreeze tinute superbe si chic fara prea mult efort. Ea stie si domina puterea reala a unei haine de blana la moda si o poarta cu nonsalanta in cadrul outfiturilor de zi urbane sau a celor plin de farmec si stralucire de noapte.

Colectia toamna/iarna 13/14 by Païsi combina delicat blana naturala: nurca, vulpe, chinchilla, ras, swakara & karakul, castor, raton, orylag cu materiale nobile: tesuturi de lana, gabardina, dantela si matase. Cea mai nou colectie de blanuri urbane presupune jachete, veste, cardiganuri, cape si accesorii intr-o multitudine de forme si culori.

 

Bine ati venit in "Furs and the City". O poveste despre prietenie, moda urbana si emotii care te inspira. O colectie pentru muze si trendsetteri.

 

PAISI PAISI PAISI PAISI PAISI

Nu exista produse conform criteriilor selectate.