Proudly Powered by Romanian Designers
Proudly Powered by Romanian Designers

Lana

Lana este un tanar designer roman, o proaspata absolventa si actuala doctorand in Arta si Moda. Ana poate fi asimilata ca un artist ce isi manifesta convingerile si parerile prin moda.

Dupa ce in adolescenta si-a urmarit pasiunea de a scrie poezie, pasiune consolidata in mai multe volume publicate, Lana si-a prezentat manifestul sau artistic in doua creatii de design care au luat prin surprindere blogurile si ziarele din jurul lumii: The Dress Facebook (inclus in site-ul cu notorietate in domeniu TrendHunter.com in rubrica 2012 Tendinte de top) si The Etno Dress. Cu 8 colectii distincte in portofoliu constand in „opinii purtabile” - asa cum isi descrie creatiile - Lana a castigat aprecierea juriului la deiferite concursuri de design, intre care: Puma Creativity Award 2012 si Young Creative Chevrolet Award – Romania 2012 etc.

Colectia La Naive este chiar colectia de diploma de master si inseamna prima colaborare cu artisti contemporani romani, de la pictorul suprarealist Adrian Preda pana la excentricul ilustrator Irina Broboana. Conceptul se invarte in jurul „the trompe l’oeil effect".

 

LANA