Furs and the city by Paisi

KISS& TELL on Molecule F presents: Rich, voluptuous, irresistible, natural furs by Paisi.

Furs and The City by Païsi

 

Am vazut, ne-a placut si am ales sa dam sfoara in tara ca a inceput o revolutie: 2.0 FUR POWER generata de colectia Païsi 13/14 “Furs and the City” caracterizata de: natural, taieturi creative, combinatii de materiale surprinzatoare si luxoase, cele mai recente tendinte ale designului edgy, purtabile, culori fascinante, preturi incredibil de tentante.

 

Paisi

Colectia de blanuri naturale Païsi toamna/iarna 13/14 este create pentru a schimba mentalitati, pentru a forta noi sensuri in moda si pentru a provoca fashionistele sa fie curajoase, libere si sa isi reinventeze garderoba.

Colectia “Furs and the City” deseneaza lumea unei prezente incarcata de feminitate, modernitate, independenta, cospmopolit, atemporal si elegant, care este intotdeauna fascinata de cele mai noi tendinte ale modei internationale. Ei nu ii este frica sa experimenteze, sa se reinventeze, sa asorteze si sa recreeze tinute superbe si chic fara prea mult efort. Ea stie si domina puterea reala a unei haine de blana la moda si o poarta cu nonsalanta in cadrul outfiturilor de zi urbane sau a celor plin de farmec si stralucire de noapte.

Colectia toamna/iarna 13/14 by Païsi combina delicat blana naturala: nurca, vulpe, chinchilla, ras, swakara & karakul, castor, raton, orylag cu materiale nobile: tesuturi de lana, gabardina, dantela si matase. Cea mai noua colectie de blanuri urbane presupune jachete, veste, cardiganuri, cape si accesorii intr-o multitudine de forme si culori.

Bine ati venit in “Furs and the City”! O poveste despre prietenie, moda urbana si emotii care te inspira. O colectie pentru muze si trendsetteri.

 

#Molecule-F #Kiss&Tell #Païsi #creeaza #updateaza #exprima #impresioneaza

 

 

Paisi SEB_3195a37 SEB_3195a39 SEB_3195a40 SEB_3195a53 SEB_3195a57 SEB_3195a64 SEB_3195a65 SEB_3195a67

#Molecule-F #Kiss&Tell #Païsi #creeaza #updateaza #exprima #impresioneaza

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *