Cadou – “Accesorizat cu Molecule F si modelat de Hypoxi”


Femeia este un ideal – sa o admiri, sa o privesti, sa o asculti este o bucurie

Nu este  greu sa pasim intr-o incapere si sa intoarcem toate privirile. Suntem un ideal si este normal sa se intample acest lucru. Dar daca acest ideal ar fi accesorizat cu Molecule F si modelat de Hypoxi Studio?

 

Propunem sa ne dedicam mai mult timp pentru noi in aceasta vara, sa gasim raspunsuri la toate intrebarile pe care ni le-am pus si sa ne bucuram de micile placeri nevinovate:shopping-ul si rasfatul.

Molecule F va multumeste pentru ca apreciati si purtati cu mandrie creatii ale designerilor romani! Va asteptam in continuare cu cea mai buna selectie de produse ce reflecta designul autentic.

HYPOXI ® este recomandarea Molecule F pentru o viata exact asa cum fiecare dintre noi isi doreste: o viata intr-un ritm alert in care noi suntem piesa centrala.

Hypoxi Studio Bucuresti a creat special pentru Molecule F o oferta unica:

Pentru cei ce achizitioneaza de pe Molecule F de minimum 1000 lei in coletul proudly powered by Molecule F& Romanian Designers va fi un voucher* cu 30% discount la cumpararea unui abonament Hypoxi.

 

HYPOXI ® este o metoda de remodelare corporala localizata, nou introdusa in Romania, creata in Austria si de beneficiile careia se bucura oameni din peste 40 de tari. Este un antrenament ce implica un efort mediu si are rezultate vizibile si de durata intr-un timp foarte scurt: 5 kg in numai 4 saptamani , eliminarea tesutului adipos din zona abdomenului, coapselor, feselor si soldurilor si lasand pielea cu aspect ferm si elastic.

Tehnologia HYPOXI® combina intr-un mod inovator antrenamentul cu terapia pentru a va oferi o silueta proportionata si forma corporala dorita. Pe langa reducerea tesutului adipos, aceasta metoda imbunatateste circulatia sangvina, accelereaza metabolismul lipidic si detoxifica tesutul conjunctiv.

 

*Voucherul va fi valabil pentru o singura persoana si poate fi validat pe o perioada de doua luni, de la momentul primirii

 Hypoxi Studio Bucuresti                                                 

www.hypoxistudio.ro

Str. Pictor Ion Negulici,

Nr. 27, Etaj 2, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021.316.06.12/0728.991.353

 

 

 

 

Va multumim,

Cu drag,

Echipa Molecule F

Mai multe despre Hypoxi Studio Bucuresti si tehnologia HYPOXI ® cititi aici.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *